reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
no ja niedawno wrocilam ze spotkania AXXA bawilam sie super i jak radzilas zapomnialam o wszystkim teraz bede mykac pcia i mam zamiar sobie dlugo pospac a on jedzie sobie o 6 rano na jakas gielde z ojcem,
m.a.l.i.n.k.a bardzo się cieszę że dobrze się bawiłaś... przynajmniej nie myslałaś...... a odskocznia każdemu się przyda... Tobie w szczególności... miłej nocki... i niech Ci się śnią same przyjemne sny....
a to dla Ciebie...
a to dla Ciebie...
S
Sol
Gość
czesc dziewuszki kawał czasu nie pisałam, ale mam urwanie głowy. szkoła, dom, moja siostrzenica, lekarze i kolokwia upierdliwe. a na domiar tego wszystkiego wczoraj w masze 8 miesięcy moje słoneczko zabrała karetka z krwawieniem z nosa. od 8 do 13 siedzieliśmy na izbie przyjęć. ma załozoną taką tasmę do nosa 4 metrową z jakimś lekarstwem i w poniedziałek będę musiała latac i szukać dobrego laryngologa w kielcach tak więc mam urwanie głowy. a najciekawsze, że nie wiem co dać mu na obiad - coś nie podawanego na ciepło i coś co nie jest ciężkie do pogryzienia, a jeszcze muszę się do kolosa uczyć dzisiaj wyjątkowo będę z wami siedzieć do wieczora a potem zmykam do domu. tylko nie złoście się, jak nie będę od razu odpisywać, bo muszę sie moim skarbkiem zajmować
A
Agnezzz
Gość
sol to sie narobilo, mam nadzieje, ze to nic powaznego ??
a co do jedzenia, hmmm..moze jakies nalesniki? na zimno tez sa bardzo dobre i latwe do pogryzienia?
a co do jedzenia, hmmm..moze jakies nalesniki? na zimno tez sa bardzo dobre i latwe do pogryzienia?
S
Sol
Gość
Już zrobiłam placki ziemniaczane takie miękkie. ja tez mam nadzieje, ze to nie jest nic poważnego. jutro ide zarejestrowac go do lekarza.
suwaczek tworzysz nowy i zamieniasz w miejsce starego i tyle
buziaki dziewuszki, zajrze tu później
suwaczek tworzysz nowy i zamieniasz w miejsce starego i tyle
buziaki dziewuszki, zajrze tu później
Sol niech Twój mężczyzna wraca szybciutko do zdrowia... mam nadzieję że to nic poważnego...
a do jedzenia... można podac np. jajeczka z majonezem (mniam... mniam...)
miłej nauki... niech wszysciutko szybko wchodzi do Twojej główki... buziaki...
a do jedzenia... można podac np. jajeczka z majonezem (mniam... mniam...)
miłej nauki... niech wszysciutko szybko wchodzi do Twojej główki... buziaki...
A
Agnezzz
Gość
axxa pisze:a do jedzenia... można podac np. jajeczka z majonezem (mniam... mniam...)
to dzisiaj mialam na sniadanko
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Sol nie przejmuj sie tym noskiem to napewno nic powaznego a lekartwo to zwykla masc z detromycyny (taki zaklejacz wlasciwie)lub trombina(lek przeciw krwawieniom) jesli to nie przekrwawilo i nie kapie z tego krew to jest juz wszystko zagojone najprawdopodobniej