reklama
Nemezis
Fanka BB :)
malinko Wybacz że dopiero dzisiaj, ale żadko ostatnio bywam na BB. Przyjmij moje serdeczne współczucia. Wiem co czujesz bo mam bardzo chorą babcię która właściwie jest dla mnie jak matka bo mnie wychowała (mama jest zapracowaną osobą) i już kilka razy była na granicy życia i śmierci. Codziennie patrzę na nią i drżę na myśl że to może być jej ostatni dzień. Kochana! Przytulam Ciebie bardzo bardzo mocno! Ludzie nie umierają, tylko zmieniają życie na lepsze. I czekają na nas po drugiej stronie tęczy. Wierzę że pewnego dnia znów będziecie się cieszyć bliskością. Trzymaj się kochana!!!
S
Sol
Gość
dziewczynki mam prosbę- bo nie mam czasu iść do lekarza zapytać się co jest tego przyczyną. od 21 dni biorę rigevidon. czuję sie po nim fatalnie, mam starszne huśtawki nastrojów, ciagle mam zły nastrój, ciągle płaczę, ciągle bola mnie piersi, które w oststnich 3 tygodniach cąłkiem sporo podrosły, moje słońce twierdzi, że mam zmieniony kolor obwudek sutków. a od wczorajszego ranka -wymiotuję zanim coś zjem i to tylko rano. w ciąży na bank nie jestem, chociaz na wszelki wypadek USg mam w planach. dziewuszki ratunku, tydzień teu lekarz zmienił mi tabletki i od następnego tygodnia będę brała harmonet, ale i tak się boję,że coś może być mnie tak poradźcie coś.
sol bardzo bym chciala ci pomoc , ale nie mialam takich problemow , wedlug mnie poprostu zle reagujesz na te tabletki i powinnas chociaz zadzwonic do swego gina i zapytac co ewentualnie jest nie tak ...nie przejmuj sie na zapas i badz spokojnej mysli .....a wszystko sie ulozy ...przepraszam ze tylko tyle moge ci napisac , mam nadzieje ze chociaz troche pomoglam , serdecznie cie pozdrawiam
magdalenkakol
Fan(ka)
Sol kochanie skontaktuj sie z lekarzem koniecznie.Jak nie bedziesz mogla to je odstaw.Ja tak fatalnie czulam sie po stedirilu i nabawilam sie zapalenia przelyku.wlasnie mialam mdlosic wymioty zgage ogolnie zle samopoczucie.lekarz mi powiedzial ze byly zle dobrane i powinnam je odstawic.
Siostra dopiero teraz przeczytalam(bylam chora i mam zepsute gg)...tak mi przykro...az sie poplakalam...wiem jakie to straszne uczucie...najwazneijsze bys nie byla teraz sama i miala w kims oparcie!!!!Pamietaj ze my jestesmy z Toba!!!!!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Sol, najprawdopodobniej za duża dawka hormonu jak dla ciebie. harmonet jest lżejszy, ew. mozesz novynette
S
Sol
Gość
A ja zkoleji czułam się dobrze po stedirilu. dzisiaj kończe to badziewie i mam nadzieje czuć się lepiej po harmonecie. buziaczki dziewczyny i dzięki za odpowiedź.
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
hm... tyle ze w zasadzei stedril i rigevidon to to samo:
ETHINYLESTRADIOLUM + LEVONORGESTRELUM
mają identyczny skadniki.....
ETHINYLESTRADIOLUM + LEVONORGESTRELUM
mają identyczny skadniki.....