reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
na wywołanie owu jest CLOMID i CLostibegyt (to samo, tylko inna nazwa)
Malinka we wtorek..Ty Lilith w czwarrtek, a ja na srodę jestem umówionaLILITH pisze:Malinko niewiem teraz jakas taka rozczulona jestem bardzo....sama niewiem dlaczego tak sie dzieje...czasem jak zaczen plakac to placze tak z 3 godziny bez przerwy...
ale moge sie coraz bardziej chwalic ze mniej wymiotuje i zaczynam powoli normalnie jesc!nawet lapie sie na tym ze mam czasem na cos ochote
Malinko ja ide we wtorek do gina a ty w czwartek to bedzie co opowiadac!o mysle ze maluszek bedzie juz sliczny i ladnie bedzie widac!
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie kochane dziewczynki!!!
Wiekszosc z was jest nowych i mnie nie zna - pozdrawiam was . A tym ktore mnie jeszcze pamietaja chce napisac ze wrocilam....Mimo iz obiecalam sobie ze wroce tu tylko z dobra nowinka w brzuszku...
Prawda jest taka ze jestem zalamana zdolowana i nie wiem nawet komu o tym powiedziec...Tyle staran tyle marzen tyle lez i nic... Te wszystkie badania, leki, hormony..2 miesiace antybiotykow walka z chlamydia wygrana i .. I coz z tego skoro nawet na cudowynych wakacjach w Grecji bez stresow ograniczen i problemow nic nie wyszlo....Wracam do hormonow i nie wiem co powiedziec ... mam ochote sie poddac...
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki ktorym sie udalo i tym ktorym sie napewno uda!!!
Wiekszosc z was jest nowych i mnie nie zna - pozdrawiam was . A tym ktore mnie jeszcze pamietaja chce napisac ze wrocilam....Mimo iz obiecalam sobie ze wroce tu tylko z dobra nowinka w brzuszku...
Prawda jest taka ze jestem zalamana zdolowana i nie wiem nawet komu o tym powiedziec...Tyle staran tyle marzen tyle lez i nic... Te wszystkie badania, leki, hormony..2 miesiace antybiotykow walka z chlamydia wygrana i .. I coz z tego skoro nawet na cudowynych wakacjach w Grecji bez stresow ograniczen i problemow nic nie wyszlo....Wracam do hormonow i nie wiem co powiedziec ... mam ochote sie poddac...
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki ktorym sie udalo i tym ktorym sie napewno uda!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Majeczka , kochanie nie załamuj sie!! no i witaj z powrotem
moje wakacje na Mjorce tez nie zakończyły sie spodziewanym sukcesem, ale walcze nadal! do skutku
moje wakacje na Mjorce tez nie zakończyły sie spodziewanym sukcesem, ale walcze nadal! do skutku
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH no widzisz buziaki
RUSALKO no fajnie sie zlozylo z tymi wizytami u gina.Ja obstawiam na corcie maz teZ a ty??
RUSALKO no fajnie sie zlozylo z tymi wizytami u gina.Ja obstawiam na corcie maz teZ a ty??
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Elzbietko wielkie dzieki za slowa pociaszenia... Ale ja czasem juz naprawde nie moge .. Cale zycie jest zdrominowanie tym ze nie jestem w ciazy... mam prawie 32 lata i nie mam dzieci... Czy to jakies przeklenstwo????
Plakac mi sie chce...
Plakac mi sie chce...
Majeczko witaj - bo jeszcze się nie znamy Staraj się nie wpadać w dół - nam wszystkim w końcu się uda, zobaczysz. Wczoraj usłyszałam o dziewczynie, która ma 38 lat i od roku stara się o pierwszą dzidzię. Nie poddaje się, walczy - mimo, że jej problem polega na traceniu dziecka w 3-5tyg. Ale wierzy. Na forum jest też babeczka, która po 10 latach starań urodziła pięknego dzieciaczka To podnosi na duchu - Ty też w końcu będziesz wspaniałą Mamusią
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MAJECZKO prosze nie poddawaj sie ja tez sie poddawalam az w koncu bede mama trzeba wiezyc choc wiem ze to nie jest latwe nie raz plakalam ale mimo tych lez wierzylam ze wyjdzie sloneczko i los sie w koncu usmiechnie