reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LANA pisze:
Agutek bo ja taka panikara jestem ,na dodatek niecierpliwa wszystko musze mieć już,zaraz a na dodatek przeżywam jak stonka wykopki-hi hi hi ;D

Hehe, większej panikary ode mnie chyba nie widziałyście :D :D

Witaj Majeczko!! Powiem ci to samo, co dziewczyny - nie poddawaj się!! W końcu i Tobie się uda!! Na pewno!! :)

reklama
baśka w ciązy bez różnicy od jakiego lekarza przyniesiesz zwolnienie... każde jest 100% płatne... ale jast jeden warunek. twój szef musi dostac zaświadczenie że jestes w ciąży...

Dzięki Axxa, właśnie też zaczęłam znajdować różne opisy przygód ze zwolnieniami na innych wątkach - prawdziwa kopalnia wiedzy, jak któraś będzie szukać to polecam :) (wątki typu L4 itp :) )

Ja tez niestety wszystko chce miec JUZ. maz sie ze mnie nabija i mowi ze sie wyglupiam z tymi pozycjami liczeniem dni itd. ale co ja na to poradze? ::)  JA JUZ CHCE DZIDZIE

Ja tez jestem w goracej wodzie kapana i tez wszystko chce miec juz. niestety nie zawsze jest tak jak sie chce.Ja staram sie juz 3 miesiac tzn 2 sie staralam a teraz trzeci to odpada przez moje problemy z @

Aneczka K to mój 5 cykl starań a mam wrażenie że to z rok trwa a każdy miesiąc tj. końcówka cyklu i te oczekiwania sa wyczerpujące- trzymajmy się razem.

A u mnie w rodzinie 3 miesiące temu urodziło się dziecko i to szwageirka ode mnie młodsza - to jest dopiero presja.

reklama
oj to widzę ,że nie tylko ja taka panikara i w gorącej wodzie kompana-hi hi hi ;D-tylko jedyną cierpliwość mam chyba do starań bo to już 8-miesiąc niecały :(

Do góry