reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH dziekuje ci bardzo za zwrocenie mojej uwagi a tobie kochana co??
RUSALKO bardzo mi glupio ze nie zauwazylam serdecznie gratuluje mamusiu
RUSALKO bardzo mi glupio ze nie zauwazylam serdecznie gratuluje mamusiu
Malinko- nie szkodzi- zrozumiałe-kobueta w ciazy bywa ponoć roztargniona..ba..mój maż mówi mi, ze jestem roztrzepana- i, ze on wiedzial, ze jestem w ciazy..m.in. dlatego, ze cały czas cos szukałam i o niczym nie pamiętałam..a teraz to wogóle jakby wszystkie problemy byly poza mna..
m.a.l.i.n.k.a
RUSALKO tak bardzo sie ciesze no i jaka pora na rodzenie samo lato i z wozeczkiem luz na spacer a nie jak ja zima i targac sie posniegu hehhe
Ja sobie wymarzyłam maj..ale, ze nie wyszło- chorowałam.., to czerwiec też jest cool..z tym, ze mam obronę mgr..zakończenie 5 lat nauki..a nasz dzidzius nie wytrzymał..i przypuszczalnie przyjdzie na swiat wówczas, gdy jest obrona..ee..najwyzej im urodzę podczas obrony i dzidzius dostanie od razu indeks na AE...bo czytałam o takim przypadku....
a luty też fajowy miesiąc..bo do lata to Ty laska będziesz..a mi pewnie jeszcze przez wakacje kg zostaną..i tylko spacerki będa..gdzie Ty juz na plazy w stroju i z dzidziusiem na rękach będziesz śmigać
a luty też fajowy miesiąc..bo do lata to Ty laska będziesz..a mi pewnie jeszcze przez wakacje kg zostaną..i tylko spacerki będa..gdzie Ty juz na plazy w stroju i z dzidziusiem na rękach będziesz śmigać
m.a.l.i.n.k.a
RUSALKO to tym obrazem plazy mnie pocieszylas jhehe a jak sie czujesZ??? objawy mdlosci itp??
Malinko- czuję sie rewelacyjnie..!!! Dużo pije..jeszcze wiecej siusiam..i mam powiekszone piersi, ale już tak nie bolą jak jakies tydz temu..są tylko takie- niedotykalskie(wrazliwe na dotykCzasem coś dołem zaboli..zakłuje-wówczas wiem, ze dzidziuś szykuje sobie gniazdko
Jem normalnie..jak dawniej..tyle samo.., a nawet moze mniej. Wszystko mi smakuje
Chodze spać wczesnie, a na nogach jestem juz ok 5..
Tak to ja sie mogę czuć cała ciążę
Jem normalnie..jak dawniej..tyle samo.., a nawet moze mniej. Wszystko mi smakuje
Chodze spać wczesnie, a na nogach jestem juz ok 5..
Tak to ja sie mogę czuć cała ciążę
m.a.l.i.n.k.a
ciesze sie ze tak super sie czujesz. U babci juz dobrze w domku jest.U mnie hmm ciagle laze nie wyspana nie mam czasu sie wyspac zmeczona maluch kopie i nieoge doczekac sie 27 pazdziernika moze nam sie tym razem pokaze juz kim jest
reklama
m.a.l.i.n.k.a
to ja lece na pociag i do szkoly ale mi sie niie chce brrrr