reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Agutek jeśli chodzi o sprawe szczepionki to dostałam ja do domu,i teraz czekam na @ i idę się szczepić ,tak więc wszystko poszło pięknie i gładko-hi hi ;D A ja dziś właśnie byłam u okulisty i w optyku zakupiłam sobie soczwki kontaktowe,nosiłam wcześniej troszke okularki ale takie ładne miałam opraweczki ,modne w sumie same szkła ,bo oprawka tylko na uszka zachodziła a wkoło same szkło,ale zdecydowałam się na soczewki i własnie się do nich przyzwyczajam ;D

reklama
Agutek bo ja taka panikara jestem ,na dodatek niecierpliwa wszystko musze mieć już,zaraz a na dodatek przeżywam jak stonka wykopki-hi hi hi ;D

Hehe...wiesz, powiem ci w tajemnicy - taka sama jestem. A moze nawet gorsza ;D ;D ;D
Tez zawsze panikuje, robie afere bo boje sie, ze bedzie zle, szukam tysiace powodow na niepowodzenie, no i w razie czego moge potem powiedziec "a nie mowilam" ;)
A jak wszystko pojdzie dobrze to przynajmniej milo sie rozczarowuje ;D

To moze kazda baba jest taka sama:)?

Patrzę na godzinę-jej o tej porze już smacznie spaliśmy:)wszyscy.-mąz ja i dzidzius;):):)..i nasz psina;)...taki plan dnia narzucilo nasze bejbi..o 18-19 już w łóziu..i 20-21-spać:)!..pobudka w nocy:)..caly dom wstaje- mamusia idzie siuisiu-hałasuje przy tym:) i rano pobudka o 6:)-nawet budzika nie trzeba:)

No to moje słońce twierdzi, że jestem w gorącoj wodzie kąpana, że wszystko chce mieć już teraz i natychmiast. (Gwoli ścisłości chodzi o dziecko i ślub)

Rusałko gratuluje, nie widziałam wcześniej, zdrówka życzę :)

Sol- dziękuję bardzo:)!Życze Ci, aby i Toje marzenia sie spełnialy!
Majeczko- nie poddawaj sie..weź sie w garsc..mysl-"jaka piękna pogoda"-tulaj się z meżąm- a dzidzius przyjdzie na pewno!-Tego ci życzę!!!

reklama
Dziewczyny, zastanawiam sie nad jedną rzecza, może wy będziecie w stanie odpowiedzieć mi na to pytanie (w sumie proste :) ) Czy jak jestem np przeziebiona moge isc do normalnego lekarza rodzinnego po zwolnienie - jak wtedy wyglada zwolnienie - bo wiem ze w ciąży ma być 100%? Może to oczywiste pytanie ale ja tego własnie nie wiem...

Do góry