reklama
LANA
Fanka BB :)
wczoraj szwankował mi w pracy żołądek niedobrze mi było i ciągle mi się odbijało dziś toszkę mniej mam takie fale uderzeniowe raz nic a za chwile sruuuu-aż mnie w dołku ściska tak aż mnie bierze na wymioty -chyba sobie wykrakałam to chorubsko ,boje się aby to nie była grypa żołądkowa moja córcia już z tego wyszła ale wszyscy w koło horują bleeee ,mam nadzieje,że natych mdłościach się skończy ,bo moja bratowa ma takie skórcze żołądka od dwóch dni ,że ledwo chodzi-fuj,fuj
Elżbietka
mother of two sons&angel
LANA, kochanie, a może fasolką się "zatrułaś"??
A
Agnezzz
Gość
LANA, a jak się w końcu rozwiązała sprawa ze szczepionką?
Malinko niewiem teraz jakas taka rozczulona jestem bardzo....sama niewiem dlaczego tak sie dzieje...czasem jak zaczen plakac to placze tak z 3 godziny bez przerwy...
ale moge sie coraz bardziej chwalic ze mniej wymiotuje i zaczynam powoli normalnie jesc!nawet lapie sie na tym ze mam czasem na cos ochote
Malinko ja ide we wtorek do gina a ty w czwartek to bedzie co opowiadac!o mysle ze maluszek bedzie juz sliczny i ladnie bedzie widac!
ale moge sie coraz bardziej chwalic ze mniej wymiotuje i zaczynam powoli normalnie jesc!nawet lapie sie na tym ze mam czasem na cos ochote
Malinko ja ide we wtorek do gina a ty w czwartek to bedzie co opowiadac!o mysle ze maluszek bedzie juz sliczny i ladnie bedzie widac!
Elżbietka
mother of two sons&angel
axxa, nie stramy sie w tym miesiącu bo i tak nei ma szans ze zwględu na tą wysoką prolaktynę . ale następny miesiąc jest mam nadzieje nasz
reklama
monika1313m
Fanka BB :)
axxa a biezesz tabletki na owulację oj niepamiętam jak one się nazywają ja takie kilka razy dostawałam