reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

łojej..wierzę..mi to wyjątkowo sie nic nie chce..no ale czas zabrać sie do roboty:)- duża buxka!
ps. a co typujesz Malinko- chlopiec, czy dziewczynka??:)

reklama
wczoraj szwankował mi w pracy żołądek niedobrze mi było i ciągle mi się odbijało dziś toszkę mniej mam takie fale uderzeniowe raz nic a za chwile sruuuu-aż mnie w dołku ściska tak aż mnie bierze na wymioty :mad:-chyba sobie wykrakałam to chorubsko ,boje się aby to nie była grypa żołądkowa moja córcia już z tego wyszła ale wszyscy w koło horują bleeee :(,mam nadzieje,że natych mdłościach się skończy ,bo moja bratowa ma takie skórcze żołądka od dwóch dni ,że ledwo chodzi-fuj,fuj :(

Malinko niewiem teraz jakas taka rozczulona jestem bardzo....sama niewiem dlaczego tak sie dzieje...czasem jak zaczen plakac to placze tak z 3 godziny bez przerwy...
ale moge sie coraz bardziej chwalic ze mniej wymiotuje i zaczynam powoli normalnie jesc!:)nawet lapie sie na tym ze mam czasem na cos ochote:)
Malinko ja ide we wtorek do gina a ty w czwartek to bedzie co opowiadac!o mysle ze maluszek bedzie juz sliczny :):) i ladnie bedzie widac!

reklama
Do góry