reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
przyszlam wam tu posmecic mam dola jak nie wiem smutno mi strasznie siedze i placze
magdalenkakol
Fan(ka)
Malinko co TY. Musisz byc dzielna .Masz przeciez pod serduszkiem fasolke.Jak TObie smutno to i jej.Usmiechnij sie i glowa do gory.A wszystko bedzie dobrze. :-* :-* :-*
m.a.l.i.n.k.a
nie daje sobie juz rady !! szkola mnie dobija a przedchwila jeszcze pocudownym dniu z nim poklocilam sie z mezem a raczej o nie byla klotnia bo on na mnie wyskoczyl z niemilym zdaniem i jest mi bardzo zle
magdalenkakol
Fan(ka)
Tak Malinko nie martw sie tym co powiedzial maz.Wiesz oni cos nieraz klapna i sami nie wiedza co.Pozniej tego zaluja ale ich meska duma nie pozwala im sie do tego przyznac.Usmmiechnij sie a bedzie dobrze.
Siostro kochana!! co sie dzieje?! wlasnie przeczytalam...niestety wlasnie wrocil juz moj mezus i musze mykac znow do lozeczka....wiec nie pogadamy...ale najlpeiej by bylo jakby s sie teraz polozyla spac a rano bedzie znow dobrze!! i juz sie nie klocic! udawac ze nic sie nie stalo!wiem ze to boli i czasem jest ciezko ale jak dla mnie to najlepze wyjscie! chco ja np po wczorajszej klotni poplakalam sie przyszlam do meza i sie przytulilam ....musial mnie przytulic...pzeciez jest malenstwo!!
caluje cie mocno i uciekam do lozka!!! nie smucic sie juz!!!jestem z toba!! no i pomysl o malenstwie!
caluje cie mocno i uciekam do lozka!!! nie smucic sie juz!!!jestem z toba!! no i pomysl o malenstwie!
reklama
m.a.l.i.n.k.a
dziekuje dziewczyny
LILITH ja juz sama nie wiem,nie wiem co mam robic czasem jest cudownie a czasem czepia sie obyle co i oskarza ze to ja jestem winna.Ja zawsze mialam miekke serce i odrazu wybaczalam teraz nie potrafie mu wybaczac kazde slowo zostaiwa ranke w sercu ktora sie nie goi
LILITH ja juz sama nie wiem,nie wiem co mam robic czasem jest cudownie a czasem czepia sie obyle co i oskarza ze to ja jestem winna.Ja zawsze mialam miekke serce i odrazu wybaczalam teraz nie potrafie mu wybaczac kazde slowo zostaiwa ranke w sercu ktora sie nie goi