reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

JA TO DOPIERO MAM DOŁA-ODEBRAŁAM DZIS CYTOLOGIE-PISAŁAM WAM KIEDYŚ ,ŻE JESTEM PO KONIZACJI SZYJKI MACICY I PRZEZ DWA LATA CO TRZY MIEŚ.ROBIŁAM CYTOLOGIE I WSZYSTKO BYŁO O.K A TERAZ MIJA TRZECI ROK I WYSZŁA MI ŻLE  :(-Jestem załamana-lekarz mówi,że mam wziąśc tabl.dopochwowe takie na stany zapalne ,i jeszcze raz zrobi mi cytologie,mówi,że może miałam jakiś stan zapalny i mogłam go nieodczuwać i dlatego żle wyszła cytologia.Boję się,bo jeśli po tych tabletkach cytologia znowu będzie zła to będę musiała mieć ponownie zabieg i obetną mi całkowicie szyjke macicy i wtedy nie będe miała drugiej dzidzi   :( .Lekarka mi powiedziała ,że mam szybko zachodzić w ciąże i dla własnego bezpieczeństwa poddać się temu zabiegowi po porodzie-łatwo powiedzieć ZAJŚĆ W CIĄŻE-a co ja niby robie od pół roku-???staramy się ale nie wychodzi :( Moja gin mnie pociesza ,że będzie dobrze i mam się niedenerwować ale jak sie tu nie denerwować skoro za pierwszym razem po zabiegu dostałam wynik ,który wykazał ,że wszystko ociera się o sprawy rakowe nie było to jeszcze to ale blisko :(Mówiłam lekarce ,że staramy się o drugą dzidzie ,powiedziała ,że jak weznę tabletki i dostane lub nie dostane @ to mam przyjść i ponowimy cytologie i może coś da się zrobić jakieś leki czy coś wspomagającego w  zajśćiu w ciąże-rany ale się boję-wszyscy mnie pocieszają ,głównie mężulek-ale teraz przez dwa tygodnie bo za tyle mam przyjść na tą cytologie będe żyła w stresie i następne dwa gdy będe czekać na jejwynik-a to nietety nie sprzyja zafasolkowaniu :(Orany przecież musi być dobrze prawda???-

reklama
LANA kochanie napewno będzie dobrze!
Wierzę, że uda Ci się zajsc w ciążę. Ty też musisz wierzyc. Będę za Ciebie trzyma kciuki.
A może to komuś w laboratorium pomylily sie probki i dlatego wynik jest taki a nie inny?

Dreamsik mam taką nadzieje ,że się komuś pomyliły prubówki z wynikiem ,narazie niejest tak żle jak to było przed moją pierwszą konizacją-ale jak mówi moja gin.z tego wyniku wynika ,że to początek a z niego może się zrobić jakieś cholerstwo jeśli nie jest leczone i nie kontrolowane-całe życie dbam o te sprawy cytologie zawsze robiłam regularnie i żeby takie rzeczy się działy?-poprostu koszmar!!!! :(-ale musze się wziąść w garść i myśleć pozytywnie-narazie płacze po kryjomu aby mężuś nie widział ,bo on tez się strasznie denerwuje tą całą sytuacją. Malinko-masz racje napewno bedzie dobrze.

Axxa- to jest to co maiałam napisane na druku cytologii :  rozpoznanie kliniczne ]mam E O-czyli ,że nie mam żadnej nadżerki a rozpoznanie cytologiczne "NIEPRAWIDŁOWE KOMÓRKI NABŁONKA PŁASKIEGO" Zalecenia-[ASC-US] Dzięki dziewczynki ,że wierzycie ,że będzie wszystko dobrze ,i że wogóle jesteście musiałam się troche wygadać i spuścić z siebie to napięcie -wierzę ,że bedzie wszystko dobrze -MUSI BYĆ!!!!!!!.Najważniejsze jest dla mnie teraz to aby następna cytologia którą zrobie za dwa tygodnie była w porządku .

reklama
Lano trzymam kciuki - pisz na bieżąco, czego się dowiadujesz. Mam nadzieję, że następne wieści będą już tylko dobre :)

Do góry