reklama
Malinko daj znac co sie dzieje!!! czy juz troszke lepiej???martwie sie bardzo o ciebie!!!
a ja chyba dostalam jakis uplawow i to nawet niewiem skad...bo tylko leze i biore to luteine...a tu nagle mnie dzis cos swedzi i piecze....myslicie ze same oklady pomoga? bo jak biore luteine to i tak globulek innych (lactovaginal np) nie moge wogole mam taki dziwaczny sluz...juz nie jest taki bialawy i gestawy ale przezroczysty czy to po luteinie...??
a ja chyba dostalam jakis uplawow i to nawet niewiem skad...bo tylko leze i biore to luteine...a tu nagle mnie dzis cos swedzi i piecze....myslicie ze same oklady pomoga? bo jak biore luteine to i tak globulek innych (lactovaginal np) nie moge wogole mam taki dziwaczny sluz...juz nie jest taki bialawy i gestawy ale przezroczysty czy to po luteinie...??
Lano-nie zamartiwaj sie-wszystko będzie dobrze!Bądz dobrej myśli!!
Malinko-nie smuć sie-główka do góry-czasem przychodzą te gorsze dni, ale szybko mijają(całe szczeście. Porozmawiaj z mężem-powiedz mu, ze przez nigo wczoraj płakałaś i było Ci smutno. Dogadacie sie, zrozumie i wiecej nie będzie psocił i zasmucal naszej malinkinie?
Lilith-kochanie-nie wiem co radzić-nigdy niebrałam luteiny. Moze zadzwon do swojego gin i poradz się jego. w kazdym razei bądz dobrej myśli, dużo wypoczywaj i dbaj o siebie!
wszystkim ślę calusy! :
Malinko-nie smuć sie-główka do góry-czasem przychodzą te gorsze dni, ale szybko mijają(całe szczeście. Porozmawiaj z mężem-powiedz mu, ze przez nigo wczoraj płakałaś i było Ci smutno. Dogadacie sie, zrozumie i wiecej nie będzie psocił i zasmucal naszej malinkinie?
Lilith-kochanie-nie wiem co radzić-nigdy niebrałam luteiny. Moze zadzwon do swojego gin i poradz się jego. w kazdym razei bądz dobrej myśli, dużo wypoczywaj i dbaj o siebie!
wszystkim ślę calusy! :
LANA
Fanka BB :)
Lilith JEŚLI MASZ JAKIEŚ ZAPALENIE A NATO WSKAZUJE-TO IDŻ KONIECZNIE DO GINA.W ciąży to bardzo często dostaje się takich swędziawek-ale koniecznie do gina-bo każdy nieleczony,lub żle leczony stan zapalny szkodzi ciąży.A co do zmiany koloru śluzu to niestety nie mam pojęcia.
własnie-u mnie te opóźnienia @ mogą występować przez jakiś stan zapalny-infekcję-też mam białawy śluz i swędziawki jakieś...przez to w ruch poszło tantum rosa:/..Czy stan zapalny moze czasem sfałszować wynik testu ciazowego? a moze to własnie opoźnia moją miesiaczkę i stad tez podwyzszona temp???co o tym myślicie?..
pierwsze slysze zeby przez to spozniala sie miesiaczka!!! no ale rozne dziwactwa sie zdazaja!!! idz na test z krwi i sie uspokoisz! bo jesli to nie fasolka to moze tzeba odwiedzic gina!!!
aha mnie juz nie swedzi....swedzialo tylko rano odrazu jak wstalam a teraz juz nie teraz mam mdlosci
aha mnie juz nie swedzi....swedzialo tylko rano odrazu jak wstalam a teraz juz nie teraz mam mdlosci
LANA
Fanka BB :)
Rusałko wydaje mi się ,że taka infekcja nie powinna sfałszować wyniku testu ale może się myle-wydaje mi się jednak ,że powinnaś go powturzyć kilka dni po spodziewanym terminie @.Podaje przykład : mojego męża kuzynka będąc już w ciąży ale o tym nie wiedząc zrobiła dwa testy przed terminem spodziewanej @ i wyszły negatywnie a kilka dni po terminie @ już wynik pozytywny -więc sama widzisz jednym kobietom wychodzi pozytywny teścik jeszcze przed spodziewaną @ bo widocznie mają większe stężenie hormonu hcg a innym dopiero po kilu dniach spodziewanej @-każdy organizm jest inny-jeszcze nic straconego trzmam kciukaski aby jednak była to u Ciebie fasolka .
reklama