reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

chcialam was poinformowac ze ostatnio(przez miesiac) bez diety i jakis wyrzeczen bo np na festynie zjadlam - szaszlyka, gotowana kukurydze, ciasto domowe i pajde chleba ze smalcem a bylam po niedzielnym obiedzie czyli rosol i 2 danie:-pschudlam 2kilo:tak:
i juz mam patent, poprostu nie objadam sie wieczorami;-)
od wzresnia mam tez w planach aerobik dla poprawie wygladu skory i nabrania lekkich miesni takze trzymajcie kciuki(bo brak mi systematycznosci:dry:)

reklama
Ja chodzilam na aerobik przez dwa miesiace, ale mi sie znudzilo, wlalalam sobie w domu sama robic i za darmo- bo ja taka pazerna jestem na kase :-d:-d:-d

Martuś ... gratuluję :-):tak:. Też bym tak chciała :zawstydzona/y:, ale mi najbardziej jedzonko właśnie wieczorem smakuje :baffled::sorry2:;-)

Co do aerobiku to uważam za świetny pomysł, ja zrobiłam sobie tylko wakacyjną przerwę, bo nie miałam siły, żeby w letnie upały katować się ćwiczeniami :sorry2::-D;-), ale od września wracam :-):tak:.
No a w domu nie jestem w stanie się zmobilizować żeby tak ćwiczyć 1,5 godz. w kawałku, bo przy Matim nie ma takiej możliwości :dry:, więc wolę chodzić na salę ;-)

Antosiowa przy twojej "oponce" moja sie chowala:-D:-D

tika ja mam tak samo, w domu w zyciu bym sie nie zmobilizowala:no:a tak z kumpelami, jedna druga bedzie namawiac i mysle ze wytrwamy:tak:
a ile razy chodzilas w tygodniu bo nie pamietam?:-p

reklama
Do góry