reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Fotelik super, jazda z bobasem - super. Wrazenia przy zakładaniu kasku - bezcenne.

Abeja jestes debeściara:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

agnieszka moja recepta:
3 czekolady, 2 paczki, paczka chipsow, kinder bueno, obiady glownie z zmieniakow i makaronow i mnostwo smietany i majonezu do tego

5 kilo i celulit ktorego nigdy nie zwalczysz gwarantowane:dry:

ehh dziewczyny a ja doszlam do wniosku ze nie tyle co chce schudnac ile zaczac sie zdrowo odzywiac ... juz mam dosc tych fast foodow i wlasnie chyba nie te kilogramy mi przeszkadzaja co wyglad mojej skory:szok::szok:

wlasnie gotuje spagetti, miecho na oliwie z oliwek i makaron pelnoziarnisty!! do tego pomidorki, pieczarki, cebulka, czosnek i papryka:-) zawsze troche zdrowiej:-D
no i nie popijam cola jak zawsze tylko vitaminka hortexu:-D

no i jak juz pisalam na pogaduchach mam faze na chodzenie i robimy setki(no dobra bez przesady:sorry2:) - dziesiatki:-pkilometrow dziennie a wieczorami nog nie czuje:-)

Elka dawaj ta dyszkę bo przynajmniej bede mogla kupic sobie jakieś normalne ciuchy. Jakies 2 tyg temu kobieta w sklepie powiedziala mi zepowinnam ubierac sie w dziele dzieciecym:angry::angry::angry: myslalam ze ja trzepnę ale Marek mnie wyhamował:angry::angry::angry:przeciez to nie moja wina ze nie moge przytyć!

Martuchaa gdybys zobaczyla ile jem i jak kalorycznie to bys sie zdziwila. Uwielbiam ziemniaki... najpiew je je na obad potem smażę postałe po obiedzie i jem ze smietana a na wieczor prawie codzienie frytki a przed snem obowiązkowo jajecznica z 3 jajek na boczusiu z pomidorkami...o słodyczach, lodach chipsach nawet nie wspomnę.... no i gdzie te kalorie sobie poszły!!!!

Agnieszka a ile masz wzrostu?;-)ale mysle,ze lepiej byc za chuda jednak niz za gruba..Mam przyklad jednej za grubej i drugiej za chudej osoby jakie znam...i zdecydowanie wolalabym byc ta za chuda......poza tym pamietam zdjecie;-)i wygladalas calkiem calkiem i mozna pozazdroscic figury i pozazdroscic tej ilosci jedzenia jaka mozesz jesc bez ograniczen:-)

Ostatnia edycja:
Agnieszka weź moje, proszę pięknie :tak:

Chciałabym móc jeść spokojnie, bez obawy, że utyję, a tutaj człowiek zdrowo się odżywia, prawie 0 słodyczy, a waga ............

Byłam wczoraj u lekarza i dorwałam wagę elektroniczną:-D. Wlazłam i waże dokładnie 76,6kg, wzrost 167cm. I mi lekarka powiedziała, że to odpowiednia waga dla mnie:szok::wściekła/y:. Chyba oszalała:wściekła/y:. Powiedziała, że tylko powinnam ćwiczyć, żeby tłuszcz na brzuchu zlikwidować i boczki z tyłu, a tak jest cacy:confused:.

Skakanka ale ja wtedy wazyłam ok52 teraz 3 kg mniej
Niestety nie wiem co ci poradzic..bo ja tez musze uwazac na ilosc kalorii..Przy Karolince masz po prostu za duzo ruchu...;-)a takie babki w sklepie to by sie zastanowily co mowia:angry:zwlaszcza gdy chca,zeby jeszcze do ich sklepu kiedys zajrzec...

reklama
Żywa no to mnie nieźle zszokowałaś :szok:, zdjęcie to chyba jakiś fotomontaż, bo po tobie nie widać, żebyś tyle ważyła :no::-).

Maruchaa, zaraz zostaniesz obrzucona wirtualnym jajkami za takie gadanie ;-):-p:rofl2:, dziewczyno ciebie trzeba w innych miejscach podtuczyć i będziesz proporcjonalna jak boczki przeszkadzają :tak::-D:-D:-D.

Ja mam 172cm i ważę 64kg (no przed wyjazdem w każdym razie :zawstydzona/y:, bo po 4 grillach i hektolitrach piwa to się jeszcze nie ważyłam :-p), jeszcze 3-4 kg przede mną i koniecznie ćwiczenia na talię, tylko chęci brak :-(.

Do góry