reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Fotelik super, jazda z bobasem - super. Wrazenia przy zakładaniu kasku - bezcenne.

Abeja jestes debeściara:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

agnieszka moja recepta:
3 czekolady, 2 paczki, paczka chipsow, kinder bueno, obiady glownie z zmieniakow i makaronow i mnostwo smietany i majonezu do tego

5 kilo i celulit ktorego nigdy nie zwalczysz gwarantowane:dry:

ehh dziewczyny a ja doszlam do wniosku ze nie tyle co chce schudnac ile zaczac sie zdrowo odzywiac ... juz mam dosc tych fast foodow i wlasnie chyba nie te kilogramy mi przeszkadzaja co wyglad mojej skory:szok::szok:

wlasnie gotuje spagetti, miecho na oliwie z oliwek i makaron pelnoziarnisty!! do tego pomidorki, pieczarki, cebulka, czosnek i papryka:-) zawsze troche zdrowiej:-D
no i nie popijam cola jak zawsze tylko vitaminka hortexu:-D

no i jak juz pisalam na pogaduchach mam faze na chodzenie i robimy setki(no dobra bez przesady:sorry2:) - dziesiatki:-pkilometrow dziennie a wieczorami nog nie czuje:-)

Elka dawaj ta dyszkę bo przynajmniej bede mogla kupic sobie jakieś normalne ciuchy. Jakies 2 tyg temu kobieta w sklepie powiedziala mi zepowinnam ubierac sie w dziele dzieciecym:angry::angry::angry: myslalam ze ja trzepnę ale Marek mnie wyhamował:angry::angry::angry:przeciez to nie moja wina ze nie moge przytyć!

Martuchaa gdybys zobaczyla ile jem i jak kalorycznie to bys sie zdziwila. Uwielbiam ziemniaki... najpiew je je na obad potem smażę postałe po obiedzie i jem ze smietana a na wieczor prawie codzienie frytki a przed snem obowiązkowo jajecznica z 3 jajek na boczusiu z pomidorkami...o słodyczach, lodach chipsach nawet nie wspomnę.... no i gdzie te kalorie sobie poszły!!!!

Agnieszka a ile masz wzrostu?;-)ale mysle,ze lepiej byc za chuda jednak niz za gruba..Mam przyklad jednej za grubej i drugiej za chudej osoby jakie znam...i zdecydowanie wolalabym byc ta za chuda......poza tym pamietam zdjecie;-)i wygladalas calkiem calkiem i mozna pozazdroscic figury i pozazdroscic tej ilosci jedzenia jaka mozesz jesc bez ograniczen:-)

Ostatnia edycja:
Agnieszka weź moje, proszę pięknie :tak:

Chciałabym móc jeść spokojnie, bez obawy, że utyję, a tutaj człowiek zdrowo się odżywia, prawie 0 słodyczy, a waga ............

Byłam wczoraj u lekarza i dorwałam wagę elektroniczną:-D. Wlazłam i waże dokładnie 76,6kg, wzrost 167cm. I mi lekarka powiedziała, że to odpowiednia waga dla mnie:szok::wściekła/y:. Chyba oszalała:wściekła/y:. Powiedziała, że tylko powinnam ćwiczyć, żeby tłuszcz na brzuchu zlikwidować i boczki z tyłu, a tak jest cacy:confused:.

Skakanka ale ja wtedy wazyłam ok52 teraz 3 kg mniej
Niestety nie wiem co ci poradzic..bo ja tez musze uwazac na ilosc kalorii..Przy Karolince masz po prostu za duzo ruchu...;-)a takie babki w sklepie to by sie zastanowily co mowia:angry:zwlaszcza gdy chca,zeby jeszcze do ich sklepu kiedys zajrzec...

reklama
Żywa no to mnie nieźle zszokowałaś :szok:, zdjęcie to chyba jakiś fotomontaż, bo po tobie nie widać, żebyś tyle ważyła :no::-).

Maruchaa, zaraz zostaniesz obrzucona wirtualnym jajkami za takie gadanie ;-):-p:rofl2:, dziewczyno ciebie trzeba w innych miejscach podtuczyć i będziesz proporcjonalna jak boczki przeszkadzają :tak::-D:-D:-D.

Ja mam 172cm i ważę 64kg (no przed wyjazdem w każdym razie :zawstydzona/y:, bo po 4 grillach i hektolitrach piwa to się jeszcze nie ważyłam :-p), jeszcze 3-4 kg przede mną i koniecznie ćwiczenia na talię, tylko chęci brak :-(.

Do góry