reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

xmama dasz radę zobaczysz jak kilogramy polecą ja też zawsze się zimą odchudzam bo tyle pokus nie ma co latem. Te tabletki też brałam jak byłam na diecie i byłam zadowolona z efektu (gorąco mi było po nich i miałam więcej energii co zimą się przydaje ;-))

reklama
Lorien kochana oj uwierz ze nawet wiecej niz sto razy sie odchudzalam ... to tylko po ciazy tak mam ze jem tonami i nie jest zle - ewentulanie oponka;-)
kiedys wiecej szlo w nogi i pupe:-D

Martuchaa żeby 100 razy? No ale fakt, że nazywa się odchudzaniem zrzucanie 2 kilogramów, jak również 20.

Dziś dzien bez papierosa, może ustanowimy dzień odchudzania i dzień obżarstwa?:-)

reklama
Do góry