reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

ja informuje po po wczorajszym incydencie ze zrezygnowalam z tabletek:tak:
ale jak tylko moj żołądek dojdzie do ladu przechodze na calkowicie zdrowe odzywianie i 70% warzyw i owoców w diecie:-) pozostale 30% SŁODYCZE:-D:-D

geperty rzucasz tymi jajkami? bo nie mam nic na sniadanie:-D

reklama
geperty rzucasz tymi jajkami? bo nie mam nic na sniadanie:-D

Martuchaa mam tylko pomidorki, ale to ma być w końcu zdrowe odżywianie, więc się lepiej nadają ;-):-D. A tak poważnie to dobrze, że odstawiłaś te tabletki :tak:, wyraźnie ci nie służyły.

Ja dziś w dobrym nastroju bo weszłam rano na wagę i okazało się, że ani grama nie przytyłam na wyjeździe, czyli tak jak na suwaczku 64,100kg :-)

A ja niestety 800g do przodu dlaczego to ja tyje a nie moje dziecko oto jest pytanie. Ale to wynik tego ze ostatnio nie trzymalam sie scisle diety:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry