reklama
K
konto usuniete
Gość
No to wielkie gratki Martucha a co ze slodyczami chipsami i innymi ulubionymi potrawami?
jem dalej wszystko normalnie tyle ze nie jem wieczorami
chociaz chipsow juz dawno nie jadlamjakos nie naszla mnie ochota ale teraz juz najdzie bo wyszly nowe laysy z seri cztery poryroku-jakies grzyby w smietanie czy cos takiego a ja grzybowa jestem to napewno mnie wciagna:-)
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
A JA SIE PRZYZNAM, ZE UWIELBIAM FRYTKI... W SUMIE W CIAZY JADLAM JE TONAMI,NO TONAMI TO MOZE NIE, ALE POTRAFILAM ZJESC FRYTKI Z KILOGRAMA ZIEMNIAKOW NA RAZ, FRYTKI I MANDARYNKI, TONAMI, NO I TAK MI ZOSTALO (ZRESZTA MOJ MALY TEZ DOSTAJE DELIRKI JAK WIDZI MANDARYNKI I FRYTKI, DLATEGO TEZ JEM FRYTKI JAK JUZ SPI :-)). a TERAZ CO CHCE SOBIE TROCHE POODZYWIAC SIE W BARDZIEJ RACJONALNY SPOSOB ZAWSZE NACHODZI MNIE CHEC NA FRYTKI, NO I JAK SOBIE POWIEDZIEC NIE :-(
WIEM, WIEM W CIAZY NIE POWINNAM JESC FRYTEK, NO ALE JA MUSIAŁAM..... BO JAKBYM NIE ZJADŁA TO BYM CHYBA PĘKŁA Z PRAGNIENIA....
CHYBA TEZ SIE BEDE MUSIALA ZWAZYC, BO TAK CZYTAM JAK WY CHUDNIECIE I ZASTANAWIAM SIE W KTORA STRONE JA OSTATNIO IDE :-)
WIEM, WIEM W CIAZY NIE POWINNAM JESC FRYTEK, NO ALE JA MUSIAŁAM..... BO JAKBYM NIE ZJADŁA TO BYM CHYBA PĘKŁA Z PRAGNIENIA....
CHYBA TEZ SIE BEDE MUSIALA ZWAZYC, BO TAK CZYTAM JAK WY CHUDNIECIE I ZASTANAWIAM SIE W KTORA STRONE JA OSTATNIO IDE :-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Coyote, nie przejmuj się, ja też uwielbiam frytki a do tego pochłaniam tony ketchupu
Coyote
a juz sie bałam, ze tylko ja taka wariatka na tym punkcieCoyote, nie przejmuj się, ja też uwielbiam frytki a do tego pochłaniam tony ketchupu
Elżbietka
mother of two sons&angel
Coyote, nie przejmuj się, ja też uwielbiam frytki a do tego pochłaniam tony ketchupu
u mnie gorzej, bo ja z majonezem, a to miliony kalorii
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Jakoś po Tobie nie widać, chyba Ci te miliony służą;-)u mnie gorzej, bo ja z majonezem, a to miliony kalorii
Coyote
ja akurat ani majonezu, ani ketchupu niet!
tak juz mam, moze i lepiej dla moje ciałka...hehe
tak juz mam, moze i lepiej dla moje ciałka...hehe
K
konto usuniete
Gość
ja tez jestem frytkożerca do tego hamburger, kebab, pizza i makarony:-)no i w ciazy nie odchodzilam od normy chociaz dodawalam za to duzo zdrowych rzeczy czego teraz juz nie robie bo mi sie nie chce
reklama
Podziel się: