reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
No to wielkie gratki Martucha a co ze slodyczami chipsami i innymi ulubionymi potrawami?

jem dalej wszystko normalnie tyle ze nie jem wieczorami:tak:
chociaz chipsow juz dawno nie jadlam:baffled:jakos nie naszla mnie ochota ale teraz juz najdzie bo wyszly nowe laysy z seri cztery poryroku-jakies grzyby w smietanie czy cos takiego a ja grzybowa jestem to napewno mnie wciagna:-)

A JA SIE PRZYZNAM, ZE UWIELBIAM FRYTKI... W SUMIE W CIAZY JADLAM JE TONAMI,NO TONAMI TO MOZE NIE, ALE POTRAFILAM ZJESC FRYTKI Z KILOGRAMA ZIEMNIAKOW NA RAZ, FRYTKI I MANDARYNKI, TONAMI, NO I TAK MI ZOSTALO (ZRESZTA MOJ MALY TEZ DOSTAJE DELIRKI JAK WIDZI MANDARYNKI I FRYTKI, DLATEGO TEZ JEM FRYTKI JAK JUZ SPI :-)). a TERAZ CO CHCE SOBIE TROCHE POODZYWIAC SIE W BARDZIEJ RACJONALNY SPOSOB ZAWSZE NACHODZI MNIE CHEC NA FRYTKI, NO I JAK SOBIE POWIEDZIEC NIE :-(

WIEM, WIEM W CIAZY NIE POWINNAM JESC FRYTEK, NO ALE JA MUSIAŁAM.....:baffled: BO JAKBYM NIE ZJADŁA TO BYM CHYBA PĘKŁA Z PRAGNIENIA....

CHYBA TEZ SIE BEDE MUSIALA ZWAZYC, BO TAK CZYTAM JAK WY CHUDNIECIE I ZASTANAWIAM SIE W KTORA STRONE JA OSTATNIO IDE :-)

ja tez jestem frytkożerca:-D:-D:-D do tego hamburger, kebab, pizza i makarony:-)no i w ciazy nie odchodzilam od normy chociaz dodawalam za to duzo zdrowych rzeczy czego teraz juz nie robie bo mi sie nie chce:baffled::sorry2:

reklama
Antosiowa ma teraz wytłamaczenie, ale reszta? Ja tam frytki zjadam od wielkiego dzwona, chociaż lubię. Ale ketchup i majonez poezja smaku jak dla mnie i stąd te kilogramy chyba:baffled:

Do góry