reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

tika ja mam tak samo, w domu w zyciu bym sie nie zmobilizowala:no:a tak z kumpelami, jedna druga bedzie namawiac i mysle ze wytrwamy:tak:
a ile razy chodzilas w tygodniu bo nie pamietam?:-p
Martuchaa ... no właśnie ja też w kumpelach mam ogromną mobilizację ... to działa :-D;-) i chodziłam 2 razy w tygodniu, chciałam 3, ale czasowo nigdy się nie wyrobiłam :sorry2:.

Co do frytek, to jakoś nie przepadam, ale chipsy Lays fromage ... mniami... mniami ... nie mogę mieć w domu, bo na bank zjem :dry::-D, tak jak to właśnie dzisiaj zrobiłam :zawstydzona/y:, a wyrzuty sumienia będą pewnie chodziły za mną przez cały weekend :baffled::rofl2:;-)

No i gratki dla Moni i Lorien za znikające kilogramy :-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja wczoraj znów wykupiłam dietkę z vitali,bo znow dopadla mnie depresja:-( wtedy jak stosowalam zrzucilam ladnie 9 kilo i przez wakacje znow je nabralam:-( wiecie jak to jest piwko,gril itp.wiec od srody znow jade z koksem:-D i do swiat mam nadzieje z 5 kilo zrzucic:tak:a do maja 22 kilo:tak: uparłam sie jak osioł,bede tez cwiczyc i zamowilam sobie tez tabletki OLIMP THERM LINE II ___________________Z APTEKI (478146201) - Aukcje internetowe Allegro i mam nadziej ze moje starania nie pujda na marne,jestem zdeterminowana:tak::-)

Życzę powodzenia w odchudzaniu :tak:.
Xmamuśka od tych tabletek to głównie kopa dostaniesz, bo one działają jak dopalacz, gorzej jest jak przestaniesz brać, wtedy na nic nie masz siły i ochoty.

ostatnio trafilam w necie na opinie tych tabletek (therm line) i chcialam przez chwile nawet sobie je zamowic, ale potem pomyslalam soebie, ze wszel;kie dopalacze to glupota, to nic nie pomaga, tylko silna wola, odpowiednia dieta i odpowiedni tryb zycia pomoze zrzucic kilogramy, a jak ktos ma taki organizm, ze nie zrzuci to i chociazby łyknal opakowanie na raz to i tak nie schudnie - takie jest moje zdanie. Jakos nie wierze w takie sprawy jak tabletki odchudzajace, zreszta tak samo jak te wszytskie plasterki i tabletki, ktore pomagaja w rzucaniu palenia :-)

Ale czytałam, ze niektorym pomaga, więc życze powodzenia i wytrwania w postanowieniu!!! Trzymam kciuki!!!

Wracajac do tytułu wątku chciałam zakomunikować, że mam mega piękny worek na brzuchu:sorry2:... własnie zamówiłam sobie pas poporodowy, mam nadzieję, że pomoże:tak:. Ale nie jest jeszcze tak źle, mieszczę się w swoje dżinsy sprzed ciąży:-p

Antosiowa, a po Antku też miałaś worek? Ja po Nikusiu nie miałam i pasa nie używałam :no:. A wejścia w spodnie ci gratuluję :tak:.

Po Antosiu miałam znacznie mniejszy i szybko sie sam wchłonął a teraz to mi sie nie wydaje żeby poszło tak łatwo:baffled:. Czekam az mi sie szew dobrze zrośnie i wezmę sie chyba za jakieś ćwiczenia:tak:

reklama
Do góry