reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

No własnie mi stopy puchną nawet jak siedzę w domu i staram się trzymać je co jakiś czas do góry - nie potrzebuje upału :( jest to chyba w tej chwili objaw który najbardziej mi przeszkadza, muszę chodzić w butach które już miałąm ochotę wyrzucić takie były rozczłapane, oprócz tego tylko sportowe zostają ale nie do wszystkiego takie adki pasują...Śmieję się że moje stopy mają proporcje jak u niemowlaka - takie okrąglutkie, pulchniutkie się zrobiły, tłuściutkie paluszki...tylko wymiary zwielokrotnione ;D

reklama
Dziewczyny wszystkie wygladacie wzorowo !!!!!Piekne zdjecia musze sama kilkla pstryknac ;D
Co do opuchnietych nog - juz niedlugo ! :D :D :D

i mi takze od kilku dni- szczególnie pod wieczór ..po całym dniu nogi puchną..(zrezygnowalam prawie całkowicie  z soli) ale mimo wszytko:/..obciażenie..itd..
wydawalo mi się, ze wszytko z nimi OK- a jednak wlaśnie jak zakładaminne butki- niz moje codzienne..czy sportowe..zamieniam..na wizytowe..no to klapa:/..
nawet kupiłam buty siostrze- miał byc rozmiar mniejszy niz moje- tak bym - buta wlożyla..ale byl zaciasny--...i co?..wyszło, ze na nia są za duze..a ja ledwie go włożyłam..a ciasny- jak cholera!- a gdzie jak była w PL to pożyczala ode mnie(ma jakies pól / rozmiar  mniejszą stopę ode mnie) prezent więc nie wyszedł! :mad: :D

A oto mój słodziasty brzuńcio....
A Madziu widzę,że humorek Ci dopisuje....cieszę się!!!

pict01714yt.jpg

pict01722cm.jpg

pict01737ig.jpg

OlaK no teraz to dopiero widac jak fajnie urosl :)

I choc to tu troche nie na temat ale mnie tez kostki puchna i stopy i wyglada to przerazajaca jak na moj gust. Tak ze spodnie dluzsze nosze by oszczedzic sobie tego widoku :( choc przyznaje, ze byloby duzo lepiej gdybym miala takie podejscie do sprawy jak Baska, bo rzeczywiscie troche bobaskowe te stopki sie wydaja ;D

No wiesz to moje podejscie to takie chwilowe bo tak generalnie to mnie to strasznie dołuje - zwłaszcza że najlepiej czuje sie teraz w sukience a tu kijowo nogi wygladają - takie spuchnięte i jeszcze w byle jakich butach :( no ale staram sie jakos pocieszyc....

Dziewczyny super wygladacie, extra ciazowki:))))))))
Sumka masz sliczna bluzeczke:))))

Ja tez na dniach wkleje fotki:)))

Dziewczyny piszecie o czym marzycie, żeby się skończyło, a ja przewrotnie napiszę o czym marzę, żeby się NIE skończyło :-) Otóż w czasie ciązy mam super włosy, tzn. świetnie mi się trzymają, prawie w ogóle nie przetłuszczają i baaardzo chciałabym żeby tak zostało ;D

Ale nogi to faktycznie nie wyglądają najlepiej :laugh:

Ojjj, u mnie nogi też w nienajlepszej formie :laugh: ale włosy faktycznie extra, też zauważyłam.
Jutro jadę na wizytę i będę już wiedziała kiedy mam cesarkę, myślę, ze za jakieś 2 tyg !!!! Będę pierwszą czerwcówką, która urodzi hihihihihi jeszcze w maju :laugh:
ale nie mam zamiaru was opuszczać i przechodzić do majówek, w końcu CZERWCÓWKI TO MÓJ DOM :) :)

reklama
Jej Agaciulka ale masz fajnie, juz tak niedlugo zobaczysz swoja Oliwke:))))) Pisz jutro koniecznie na kiedy wyznaczyi Ci termin:)))

A oto obiecane fotki, wzielam statyw i samam porobilam:)))

a to golasek boczkiem:

i golasek z przodu:

Do góry