reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
No proszę ile nam sie modelek ujawniło. Same laseczki  ;D ;D ;D
A rzeczywiscie jakos te malusie brzusie śmiesznie teraz brzmią  ;D ;D ;D
A to my na majówce, niestety nigdzie nie wyjeżdzaliśmy tylko spacerek w parku  :(
img21171uh.jpg
img21208ex.jpg
img21627ve.jpg

i Kubusiowy domek w całej okazałości 34tc Ale jesteśmy ogromni ;D
img20877ul.jpg

Dziewczyny zdjatka naprawde bomba. Wszystkie wygladacie uroczo i kazda na inny sposob a i plenery niczego sobie :) Brzuchy jednak zdecydowanie gora! ;D

Baska swoja droga swietny pomysl z sukienka - bluzka.

Dzięki dziewczyny :)
Sumka - super!! Ola oczywiście też - tylko Oli to mówię to na żywo dlatego tu czasem zapominam ;) :D
Poza tym fajne macie wsparcie z tych waszych dużych pociech :)
A ja się obudziłam o 6 i nie wiem co ze sobą zrobić...tzn mam oczywiście co ale nie chce mi się nic !!! Spać niestety też już nie...

O to mój brzunio w 33 tygodniu prawie 34.
Zdjęcia dobrze nie wyszły bo nie chiało mi się robić i wogóle robiłam na szybcika
Tak wygladam w sukience.
za2tygo9mieiac33tydzie65lv.jpg

za2tygo9mieiac33tydzie92sq.jpg

Tu w ogrodniczkach :)
za2tygo9mieiac33tydzie49ey.jpg

Brzunio na wierzchu trzeba było cos krótkiego założyc
za2tygo9mieiac33tydzie101tq.jpg

za2tygo9mieiac33tydzie9ic.jpg

Opusciłam ogrodniczki
za2tygo9mieiac33tydzie33ra.jpg

I tak właśnie wyglada mieszkanko Klaudusi za 2 tygodnie zaczniemy 9 miesiac.Mam nadzieję, ze nikt się nie gniewa, że tyle zdjęc wkleiłam :)

"* Z powodu zmian hormonalnych możesz mieć gorszy nastrój, który minie wraz ze wzrostem poziomu oksytocyny"

To u mnie dziś to doszło chociaż miałam ostatnio taki dobry humor - a dziś jak dół jak Mariański....złości mnie bardzo taki zły nastrój nad którym nie potrafię zapanować, jakieś lęki egzystencjalne itp...całe szczęście że miałam dziś gości bo musiałąm się jakoś pozbierać a tak bym chyba cały dzień się rozklejała :( mam nadzieję tylko że to nie będzie trwało już tak do porodu i humorek mi sie jeszcze w miarę poprawi ;D

qrcze..ale fotek - super!! DZIEWCZĘTA WYGLĄDACIE ŚLICZNIE!!!! i widac, ze ciaza sluży!! nikt mi nie powie, ze ciezarówka z kilkoma kg na plusie nie wygląda kwitnąco!!!!!!! och i ja obiecuję zmotywowac sie do wklejenia swoich ::)

co do humorku Basiu- i z moim wielka klapa..i chodzę jakas skiśnięta..totalna hustawka nastroju:/

reklama
a mi sie zawiesil komp jak poprzednia strone wlaczylam :( wiec nie moge zobaczyc zdjec, a troche sie boje znowu probowac, bo to jest taki staruszek komputer hehe
co do nastroju to ja mam od niedawna o wiele lepszy!!!!!! ;D i nawet czuje sie jakas taka.....moze pelna energii to za duzo powiedziane, ale nawet rano moge na siebie patrzec :D
moze pomogla wizyta mamy + fryzjer + fantastyczna pogoda ;D co prawda nogi mi puchna jak oszalale od upalu, ale co tam ;)

Do góry