reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

No, dziewczyny, w końcu zmusiłam mojego męża, żeby ściągnął z aparatu zdjęcie brzuszka i mi je posłał. Wiem, Olu, że trochę to trwało, ale czasem z moim mężem ni groźbą ni prośbą... No w każdym razie z mężem mi się udało, więc mam nadzieje, że wklejenie też jakoś pójdzie

Uwaga...

brzuszek7gl.jpg
[/URL][/img]

reklama
Oj AniuSorha ale masz fajowy ten brzuszek...a nie zauważyłaś bo ja tak że wieczorkiem robi się jakby większy hihihi

Olu oj robi się większy wieczorem, robi. Jeszcze do niedawna "wsysało" go rano, a teraz to już wydęty nawet zaraz po obudzeniu. Może w końcu zacznie porządnie rosnąć?? Jak coś się z nim ruszy, to będę wklejała i wklejała. jak szalona. Wpadłam na niezły pomysł, jak preszerować moją gorszą połowę w tym względzie - ja niestety nie mogę sama ściągnąć tych zdjęć i jestem zdana na jego łaskę i niełaskę :)

no dziewczynki ja jestem gruba jak bańka i mogę już zapomnieć o normalnych ubraniach

reklama
Do góry