reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

polecam dziewczeta Egipt-Hurghada....nieee-źle pisze..My już w ciaży..a tam brud straszny i "zemsta Faraona:)" dosięga każdego-odpowiednik-duru brzusznego:)..ale też bardzo milo wspomina..achh..teraz w październiku minęło 2 lata..Błogie lenistwo..plaża..morze..piękne rafy koralowe...Teraz mozna sobie kasetkę zarzucic i wspominać tamto miejsce:)..Taka opalona, jak stamtad wróciłam..łojoj..nigdy nie byłam. Mam śniada cerę..a z tamtad wróciłam jak murzyn -czarna..i dużo osób mnie zaczepialo, gdzie się tak opaliłam:):):)..wspomnienia:)

reklama
Rusałko moja córcia wylatuje z dziadkami 25-11 do Egiptu na dwa tygodnie a ja mam wówczas czas odpocząć i poleniuchować...ale i tak będę okropnie tęskniła za tym moim małym diabełkiem...aż dwa tygodnie jej nie będziemy widzieli... :)

no tak..tesknota..ja za siostra tak straszliwie tesknię-potwornie!!!..ech..ale dwa tyg Olu minie szybciutko, a mala wróci z "pelnym bagazem" wspomnien:)- jest co zwiedzac:)..a w jakim hotelu będa mieszkać-jeśli można wiedziec..Pamiętam dokonale kilka(tam są prawie same hotele:):)- i wielu naszych znajomych było- w róznych..wiec moze danego- bede znała opinie- to cosik Ci opowiem- Jelśli oczywiscie do Hurghady lecą,..bo wiele osób do Sharm El Sheik(druga wczasowa miejscowosć w Egipcie)..a tam mnie nie było:)

Rusałko z tego co wiem to hotel nazywa się Sea Gull Resort- 15 min od lotniska...wierzę,że będzie jej się podobało, ale tęskinć i tak będę za nią bardzo... :)

Olu-jednak tego hotelu nie pamiętam- nie znam..
Lilith- u mnie-mam wrazenie z dnia na dzien brzuch coraz mniejszy-przez ten brak apetytu..no, ale śmieje sie, ze jak wystrzeli to ...:):):)

Rusałko nie martw się o brzuszek jeszcze bedziesz marzyła o smukłej talii hihihi. Ja powolutko zaczynam mieć kłopoty z zapięciem guzika u spodni ale daję jeszcze radę.
Dziewczyny dlaczego tak mało z Was wkleja piękniutkie Wasz brzuszki???
Pozdrawiam :)

Moj brzuszek jest tez jeszcze tak malutki ,ze czasem przed ciaza mialam wiekszy jak sie najadlam ;) teraz chyba w ogole mniej jem bo w trakcie jedzenia wlacza mi sie blokada i wtedy ani gryza wiecej bo wszystko wroci hihi.

Wlasnie -dziewczeta wklejajcie fotki. Ja juz na dniach wklęję kolejne..no ale tylko my z Olą będziemy tu brzuszkami świeciły..hmm??

reklama
No własnie Dziewczyny do roboty - róbcie zdjęcia i wklejajcie przecierz nie mamy się czego wstydzić...pokazujcie i chwalcie się brzuńciami

Do góry