reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Zgodnie z obietnica zalaczam zdjatko brzusia z dzisiejszego spaceru w Lazienkach - jej ile bylo ludzi a jak cieplo.....

Musze jeszcze cyknac zdjecie golego brzuszka..:)))

reklama
malusi zgrabniusi brzusio! i bardzo fajny sweterek, a pogoda nareszcie ma pozytywny wplyw na nastroje przyszlych mamusiek :D
moj brzucho to juz dawno poza biust wystaje hehehehe ;)
jak chodze po ulicy to sie dziwnie czuje, bo sie wszyscy gapia! niektorzy dziwnie, niektorzy udaja ze nie patrza, niektorzy sie usmiechaja, a niektorzy maja komentarze w rodzaju:
to musza byc blizniaki!
ten zart sie robi nudny hehehe ;D

Aniu76 brzuszek śliczny nie za duży nie zamały, a w sam raz.  ;D ;D ;D ;D Ja wyglądam jakbym połknęła piłkę, albo arbuza, a czasami zwłaszcza jak ćwiczę albo się śmieję to mój brzuszek przybiera kształt "obcego" taga gługa i chuda pręga  ;D ;D ;D

img204713tt.jpg
Kubuś 32 tc

Ewunia, naprawde w gorze ci sie trzyma ten brzunio ;D

Sumka, mam bardzo podobny ksztalt brzucha, nawet juz zaczelam panikowac ze sie obnizyl bo rzeczywiscie te nasze brzuszki troche nisko ;) Moze to taka uroda ;)

ewunia taki idealny piwny brzuszek. w sam raz na stawianie kufla ;) ;D

sumko ladna ta fotka i zazdroszcze ciuszkow!!! mi juz szkoda cokolwiek kupowac, ale zostalam z jedna para spodni hihi

asla jak na mnie to calkiem nisko twoj brzusio, ale ty taka chudzinka jestes to moze to z tym ma cos wspolnego? moj brzucho ostatnio troche opadl i tak zostal, miedzy biustem a dzidziusiem moge cala dlon polozyc jak stoje, ale nie wiem czy jeszcze nizej da sie opasc w tym moim 158cm wzrostu ;) ;D ;)

A na zdjeciu to i tak malo widac, jak jestem ubrana to ten brzuch wydaje sie wchodzic mi miedzy nogi , a reke tez wloze miedzy biust i brzuch, ale u ciebie Agatatje to juz calkiem normalne, bo brzuch powinien zejsc tak do 3 tygodni przed porodem ;) Wydaje mi sie ze jak pojde na wizyte 8 maja ( o ile dotrwamy ) to szyjka juz bedzie znacznie skrocona, bo po ostatnich numerach klula mnie i dawala sie we znaki.

reklama
Sumka - super brzunio, taka pileczka:)))I jakie masz spodnie sliczne, szybko pisz gdzie kupilas:)))))) :laugh: Ja nie mam nic na lato.....
Ewunia- okraglutki ladniutki ten Twoj brzunio...i jak fanie szklanka stoi:))) ::)
Asiu - brzusio sliczny:))))A czy on nisko czy nie, to nie wiem.....

Zauwazylam ze mi sie kreska zrobila juz do samego biostu tylko taka jasna jest
A czasem wieczorem jak siedze, to tak na brzusiu zaraz pod biustem 'mrowki' mi chodza, tez tak macie????

Do góry