reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
To juz chyba wszystkie mamy podobne ,pokazne brzuszki ;) no oprocz Rusalki bo jej prawdopodobnie nadal malutenki ;) Agaciulka u mnie tez pojawila sie kreseczka tyle ze bardzo blada i nie taka rowniutka jak u ciebie ;D

slodziaste to zdjecie z oliwka :D
i fajowy kolor koszulki masz Agaciulko, taki wesoly, u mnie juz za pozno na ciazowe zakupy wiec skupiam sie na takich "na potem" tylko z czescia poczekam na mame to moze bedzie za mnie przymierzac ;)

Wiecie co, taka mocna brązowa kreska pojawiła mi się jakoś w 16 tygodniu i do tej pory się trzyma, od poczatku miałam od cycków przez cały brzuch hihihihi

Agaciulko, ja tez mam ją również powyżej pępka, chociaż nie jest tak równa jak Twoja. Ale ciemniutka i grubiutka. Taka juz widac nasza uroda :)

Agaciulka - fajowa ta Twoja Oliwka:)- świetny pomysł:)!
co do kreseczki i ja ją mam - tylko bledsza i krótszą

co do miejsca zamieszkania - ja mam blisko do Karpacza i baaardzo często tam jestem - np. byliśmy z meżem we wtorek - cudnie! góry piękne!- pogoda przecudowna - i az byłam wsciekła, bo aparat nam sie zepsuł- musze poszukac serwisu, bo jak na złosć gwarancja sie skonczyła w lutym:(:( :mad: :mad: :mad:

co do mojego brzuszka - wczoraj w szkole rodzenia - miałam najmniejszy..a jak położna spytała na kiedy mam termin i powiedziałam 5-15 czerwca - to wszyscy zaczeli sie dziwaczyć ( 7 par)..i śmiac, ze myślały, ze ja na poczateczku jestem.. ;) ::) a maż - a nie mówiłem, ze jakis on za mały :D

witajcie dziweczynki Agaciulka super brzuszek i ta twoja kreseczka ja takiej jeszcze nie mam wogole nie mam kreseczki nie wiem czy to dobre ale sie tym nie przejmuje nie mam ostatnio zadego zdjecia bo znowu bym musiala robic sobie sama i w standardowym miejscy czyli w lusterku w lazience a maz twierdzi ze mi wychodza leprze zdjecia ;) ;) ale cos wymysle bo wszystcy mi ostatnio mowia ze nie wygladam na 31 tyd wiec chce wam pokazac mojego kacperka i jego mieszkanko

reklama
no ja tez musze pocykac zdjatka i wkleic. kreske mam cieniutka i bladziutka mimo ze mam specyficzna karnacje (ciemne rzesy i brwi, szybko sie opalam ale ogolnie ciemnej skory nie mam)wiec spodziewalam sie krechy a tu prawie nic.za to kilka osob powiedzialo mi ze mam brzuch opalony ... chyba reszta z podrozy poslubnej z ktorej wrocilam czarna :D Az sie boje jakie bedzie dziecko bo poczete wlasnie w Tunezji i jak ja potem mezowi wytlumacze ze corcia napewno jego hihihihi ::) No i ludzie jakos zdziwienie sa jak mowie ze za 2 miesiace rodze bo podobno nie wygladam ;D
pozdrawiam

Do góry