reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Ja również poproszę namiary, od 10 lat nigdzie indziej nie chcemy z mężem jeżdzić jak na Mierzeje Wiślaną, w maju Piaski, latem Krynica Morska i Kąty Rybackie :))

reklama
Brzusie piękniusie!!! :)

Co do planów wakacyjnych - podobnie ambitnych jak Twoje AniuS ;D - zamierzam jako laska z dużym biustemn wyskoczyc na plaze we wrzesniu ;)..gdzies nad Baltykiem...ze znajomymi i ich roczną córeczką..ach juz widze jak będzie suuper!W planach mamy też odwiedzenie mojej prababci na Mazurach ( Klaudysi pra pra babci:) -Wiktorii(stad imie przy którym wczesniej się upierałam :laugh: a i w tym roku jest jeszcze do odhaczenia z Klaudysią - lot do Anglii.

KONIEC 29 TYGODNIA, HURRAAAAAAA!!!!

Marzyłam o tym żeby wkroczyć już w ten 30 tydzien ciązy, ale mam radoche :D

już zaczynamy odliczać- za około 8-10 tygodni przybędą nowi członkowie rodzin, nowe twarze, charaktery,osobowości... Ja z natury się stresuję i już widzę swój poród ;D Na samą myśl już mam niezły ubaw jak będę przeżywać...

Askaoutada - ja tez marzę (jeszcze tylko do soboty  ;) ) żeby 3 pojawiła sie z przodu na liczniku. nie wiem czemu ale tez tak mam!

pozdrawiam  :D

Elwiro, Asiu bardzo zgrabniutkie brzuszki-figurke trzymacie, chyba musicie mi przepis zdradzic, jak to robicie- bo ja już niewiele wcianam, a rosne fiufiuuuuuuuuu

agusiaa - bo takie niecierpliwe jestesmy :D Ale tu w koncu chodzi o nasze maluszki :)

ell dziekuje za komplement, ale z biegiem czasu ten moj zastoj w wadze martwi, bo ja naprawde nie mam wogole tluszczyku pod skora a z czego ten pokarm niby ma byc, jak czytam w ksiazce o tym ze po porodzie trzeba spozywac 500 kalorii wiecej ( w celu poprawnej produkcji mleka ) to sobie mysle 'Boze jak ja to zrobie???" Daje z siebie wszystko a i tak nie tyje a potem to dopiero trzeba byc na rygorystycznej diecie zeby dziecku kolki zaoszczedzic i chyba miesnie zaczna mi sie spalac zeby dziecko mialo co jesc, to raczej przygnebiajaca perspektywa :(

Dziewczyny nie martwcie sie jak tyjecie w ciazy, przeciez natura tak wymyslila, to po to zeby gromadzic rezerwy dla dzidziusia...

reklama
Do góry