reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Aska wcale nie jest taki malusi ten twoj, raczej normalny :D
a pepek widze, ze ciagle gleboki! wow ;D

reklama
Rusałko, gdzie Ty chowasz ta swoją córuchnę?? Laseczka z Ciebie taka, że nie jedna bez ciżąy chciałaby tak wyglądać, jak Ty teraz, na samym finiszu :)

Ale z drugiej strony jedna moja znajoma urodziła córeczkę na przełomie 7 i 8 miesiąca i nikt poza jej mężem nie wiedział, że ona jest w ciąży. Nawet jej mama!! A widywały sie praktycznie codziennie. Zupełnie nie było po niej widać. Wyobraźcie sobie szok jej rodziców, jak jej mąż zadzwonił do jej mamy i mówi, że ona jest w szpitalu. Zaraz sobie pomyśleli, że jakiś wypadek. Jak on im powiedział, że właśnie urodziła, to mysleli jej rodzice, że Maciek sobie z nich jaja robi...

No pewnie Asiu, że nie taki malutki Twój brzuńcio:))) Całkiem pokaźny....

A Rusałki brzusio jak zawsze zadzwia i zachwyca oczywiście!!!!!!

Elwiro - ladny brzunio taki malutki:))
Basiu - ja tez poprosze o namiary!!!
Klamka - sliczny brzunio, taki wyprofilowany:))))))
Rusalko - fiu, fiu, jakie zdjatka - brzuszek rosnie- bardzo zgrabniutki.

Ja tez musze poprosci meza o fotki i wkleic bo moj brzunio tez rosnie:))

Rusałko, jestem w szoku! Ale malutki brzuszek :-)

Asia, Twój w porównaniu do brzuszka Rusałki, to jest wielki ;D

No to juz sie cieszę :D I to bardzo bo panikowalam ze za mały :D !!
Cala jestem chuda wiec tam moze byc jedna krągłośc ;D Ale Rusałka to rzeczywiście rozłożyla mnie dzis na łopatki :)

Rusalko pieknie wygladasz!!!!! Figurka idealna!!!! No i brzuszek nabiera juz powoli ksztaltow!!!! gratuluje tez 30 tc!!!!!!!!!:):) ja juz lece 36 liczac starym terminem wiec juz cos moze sie zdazyc:):) Pozdrawiam cie!!

reklama
Do góry