reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Cos ten moj brzusio maly jak na 29 tydzien...hmmm Eliaszek wprawdzie wazy 1200 ( juz pewnie przeszlo ) ale ja cos nie tyje, co z jednej strony jest dobre ale z drugiej niepokojace..

reklama
Aska, nie martw sie ja tez nie tyje!!! po prostu jakos przeszedl mi apetyt w pewnym momencie tzn jem normalnie, ale juz nie jakos bez przerwy, a nie bede sie chyba zmuszac, liczy sie jakosc przede wszystkim :)
jak dzidzia rosnie to ok. w koncu mam juz jakies 10kg na plusie wiec na pewno troche tluszczyku zmagazynowane, a na samym koncu ciazy to nawet czytalam ze nie powinno sie za bardzo tyc.
a brzuszek masz calkiem normalny, moja mama to sie dziwila, ze ja mam niby wielki, chyba sama zapomniala jaki ona miala hehe

sumko, moja siostra urodzila sie 12 LIPCA i tego samego roku pojechalismy nad polskie morze, a rok pozniej do Tunezji :D Jezeli dzidzia jest zdrowa to nie ma zadnych problemow, zeby z nia gdzies pojechac na wakacje!
ja juz jestem umowiona z mama na sierpniowy wyjazd ;D
jedyne czym sie stresuje to wydanie paszportu dla malego, bo przy skladaniu prosby MUSI byc ojciec, a on pracuje.....podobno przy narodzinach dziecka przysluguje 10dni urlopu, ale nie wiem czy przy kazdym rodzaju kontraktu :p

Olu, ASiu - sliczne brzuszki:))))))
Ja tez sie zastanawiam kiedy wybrac sie w jakas dalsza podroz z Mateuszkiem i sama nie wiem kiedy najlepszy moment
A nad morze tez bym pojechala..ahhh
Chyba ze moze jakos w sierpniu

No to mnie trochę pocieszyłayście, bo jak narazie każdy komu mówiłam o moich wakacyjnych planach z maleństwem tak dziwnie reagował. A z drugiej strony myślę że będąc dobrze przygotowanym do takiego wyjazdu to musi sie udać. Jedzonko zawsze pod ręką hahaha ;D Tylko myślę o jakiejś mniejszej miejscowości, bo zawsze jeździliśmy do Jastarni, a tam narodu że aż strach. ;D

Juz sie pochwaliłam w ogólnej galerii brzuszków...ale tutaj też bym chciała
c015.gif

Oto mój kochany,kopiący mnie non stop brzuszek
c015.gif

Załączniki

• brzuszek 27 tydz.jpg
    brzuszek 27 tydz.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 107
Wiecie ja tez planuje wakacje z maluchem. w sierpniu krociutko nad morze (mamy blisko) a w pazdzierniku lub troche pozniej cos wiekszego. Z konkretnymi planami tez poczekam bo wszystko naturalnie zalezy od malucha ale kilka miejsc mam juz dokladnie przejrzanych ;D Dobrze wiedziec, ze wiekszosc o tym mysli.

a wiecie co - moja waga od ok 3 tyg stoi w miejscu - co prawda wynosi 79-80 kg, zależnie od pory dnia i ubrania które mam na sobie i to jest 15 kilo do przodu ale stanęła! Ja się oczywiście cieszę ale mam nadzieję że Karolek rośnie tylko sobie z tych odkładanych od samego początku ciąży zapasików czerpie...
Co do urlopu - ja mam nadzieję nad morze na kilka dni - mamy bliziutko, bardziej ambitnych planów na rzie nie mam, mobilizuje mnie tym bardziej to że znajoma buduje się w Kątach Rybackich (Mierzeja Wiślana), będzie miała tam pokoje na wynajem i niebawem się przeprowadza :) Jak któraś będzie zainteresowana to podam namiary

reklama
Do góry