reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Agusia24 nie martw sie, napewno wszystko jest dobrze, moj brzuch raz jest okraglutki a raz posrodku na wsokosci pepeka robi sie plasko, wiec napewno dzidzia wedruje ;D Dzis u lekarza na sluchaniu tetna zwiala nam nagle w drugi koniec brzucha i musielismy szukac serduszka, smieszne to bylo :) :) :)

reklama
Z moim brzuniem też jest tak- wczoraj był dosłownie- płasciutki :)- a dziś sterczy sobie :)- wczoraj dzidzia kilka razy przekrecała sie- bo kopała najpierw tak niziutko- a poźniej pod żebrami i koło pępką. Odnosnie piersi- moje wciaz bez zmian - 75B(no ciutke -ciuteńkę są wieksze niż były)..ale brzunio ostatnio swedzi tak po bokach :p
Agusiu - nie martw sie- moja Malutka też bywa, ze jest spokojniejsza..a innymi razy wariuje- to chyba jak my- raz ma lepsze- raz gorsze dni :)- ale jak pisały dziewczęta - jesli coś Cię niepokoi - zadzwon do lekarza - opisz mu to i powinnien Ci udzielic rady..nawet zbadac- to jego obowiazek _ dbać o swoich pacjętów :)

Qrcze- ostatnio zyję jak na wariackich papierach- na nic nie mam czasu... :mad: ..dosłownie na nic..Jeszcze wczoraj w banku przydazyła mi sie taka głupia sprawa, wyprowadzili mnie po prostu z równowagi!!! az łzy mi poleciały- ale w domu na spokojnie wszytko przeanalizowalam- i zaraz ja im pokaze- opowiem Wam wszytko poźniej.

dziekuje wam dzieczynki dzisiaj wszysto chyba wrocilo do normy maluszek sie kreci i brzuszek niby jest wiekszy wiedzialam ze zawsze moge na was liczyc wiem ze wszystko jest wporzadku musi byc innej wersji nie przyjmuje do wiadomosci sproboje faktycznie polozyc sie w wannie i zobaczymy moze sie tez rozrusza narazie jest ok 28 lutegi ide na usg genetyczne i bedziemy mogli nagrac sobie maluszka na kasete i wszyscy go zobacza babcie i dziadek dziekuje wam jeszcze raz i przekazuje gorace ucalowania dla waszych maluszkow a moj kacperek przekazuje ucalowania wszystkim dziewczynka z okazi walentynek ktore siedza jeszcze u mam w brzuszkach

a Klaudyś ściska i mocno caluje Kacperka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Wczoraj pisalam o tym ,ze dzidzia czasem moze mniej sie ruszac a dzis sama sie juz denerwuje bo wczoraj malo sie ruszal i dzis tez jak narazie prawie wcale :-[

dziewczynki a moze nasze maluszki wyczowaja jaka jest pogoda i nie chce im sie krecic tak jak nam sie nie chce wychodzic z domu w taką pogode

Oj, mój dziś tez miał strasznie leniwy dzień - żadnego kopania, ledwie parę plumknięć przez cąły dzień, nawet jedzonko nic nie zmieniało...juz się denerwowałam ale teraz parę razy plumknął - słabiutko, ale widać taki ma dziś dzień

Klaudys o dziwo - odwrotnie - strasznie ruchliwa- prawie non stop kopie- i przewraca się...Fajowo jak kopie w brzuszek.., gorzej - tak jak dziś - jak kopie mamcie po tylku, czy w pęcherz moczowy..(bynajmniej tak to interpretuje)..i caly czas mam wraznie jakby mi się siusiu chciało :-[

A oto mieszkanko mojej Emilki w Walentynki :laugh: :D Rośnie brzunio i już niedługo trzeba będzie zmienić tytuł naszego działu:))))

reklama
Do góry