reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Agusia24 nie martw sie, napewno wszystko jest dobrze, moj brzuch raz jest okraglutki a raz posrodku na wsokosci pepeka robi sie plasko, wiec napewno dzidzia wedruje ;D Dzis u lekarza na sluchaniu tetna zwiala nam nagle w drugi koniec brzucha i musielismy szukac serduszka, smieszne to bylo :) :) :)

reklama
Z moim brzuniem też jest tak- wczoraj był dosłownie- płasciutki :)- a dziś sterczy sobie :)- wczoraj dzidzia kilka razy przekrecała sie- bo kopała najpierw tak niziutko- a poźniej pod żebrami i koło pępką. Odnosnie piersi- moje wciaz bez zmian - 75B(no ciutke -ciuteńkę są wieksze niż były)..ale brzunio ostatnio swedzi tak po bokach :p
Agusiu - nie martw sie- moja Malutka też bywa, ze jest spokojniejsza..a innymi razy wariuje- to chyba jak my- raz ma lepsze- raz gorsze dni :)- ale jak pisały dziewczęta - jesli coś Cię niepokoi - zadzwon do lekarza - opisz mu to i powinnien Ci udzielic rady..nawet zbadac- to jego obowiazek _ dbać o swoich pacjętów :)

Qrcze- ostatnio zyję jak na wariackich papierach- na nic nie mam czasu... :mad: ..dosłownie na nic..Jeszcze wczoraj w banku przydazyła mi sie taka głupia sprawa, wyprowadzili mnie po prostu z równowagi!!! az łzy mi poleciały- ale w domu na spokojnie wszytko przeanalizowalam- i zaraz ja im pokaze- opowiem Wam wszytko poźniej.

dziekuje wam dzieczynki dzisiaj wszysto chyba wrocilo do normy maluszek sie kreci i brzuszek niby jest wiekszy wiedzialam ze zawsze moge na was liczyc wiem ze wszystko jest wporzadku musi byc innej wersji nie przyjmuje do wiadomosci sproboje faktycznie polozyc sie w wannie i zobaczymy moze sie tez rozrusza narazie jest ok 28 lutegi ide na usg genetyczne i bedziemy mogli nagrac sobie maluszka na kasete i wszyscy go zobacza babcie i dziadek dziekuje wam jeszcze raz i przekazuje gorace ucalowania dla waszych maluszkow a moj kacperek przekazuje ucalowania wszystkim dziewczynka z okazi walentynek ktore siedza jeszcze u mam w brzuszkach

a Klaudyś ściska i mocno caluje Kacperka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Wczoraj pisalam o tym ,ze dzidzia czasem moze mniej sie ruszac a dzis sama sie juz denerwuje bo wczoraj malo sie ruszal i dzis tez jak narazie prawie wcale :-[

dziewczynki a moze nasze maluszki wyczowaja jaka jest pogoda i nie chce im sie krecic tak jak nam sie nie chce wychodzic z domu w taką pogode

Oj, mój dziś tez miał strasznie leniwy dzień - żadnego kopania, ledwie parę plumknięć przez cąły dzień, nawet jedzonko nic nie zmieniało...juz się denerwowałam ale teraz parę razy plumknął - słabiutko, ale widać taki ma dziś dzień

Klaudys o dziwo - odwrotnie - strasznie ruchliwa- prawie non stop kopie- i przewraca się...Fajowo jak kopie w brzuszek.., gorzej - tak jak dziś - jak kopie mamcie po tylku, czy w pęcherz moczowy..(bynajmniej tak to interpretuje)..i caly czas mam wraznie jakby mi się siusiu chciało :-[

A oto mieszkanko mojej Emilki w Walentynki :laugh: :D Rośnie brzunio i już niedługo trzeba będzie zmienić tytuł naszego działu:))))

reklama
Do góry