reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Super zdjęcia Sumko, mój brzuszek trochę podobny tylko zdecydowanie bardziej blady :)
Rusałko ja się nie dziwię że nie wierzą ci znajomi taka szczuplutka jesteś... po mnie już widać - nawet w kurtce która się ledwo zapina, kilka razy już mi się zdarzyły komentarze w sklepie :) mam nadzieję że niedługo zacznę czerpać z tego jakieś profity i może omijać jakieś dłuższe kolejki ;)

reklama
Dziekujemy z Klaudysia za tyle komplementów.. :-* :-* :-* (aczykolwiek czujemy się zupełnie inaczej ::) - rosniemy..bioderka większe..tyłeczek..ach- ale takie sa uroki ciazy ;) Wy, maz, znajomi i weekendowe zakupy jednak poprawiacie humorek :D

Agusia - sliczny okraglutki brzunio!!!Sesja niezla!!
Sumka - jaka Ty jestes brazowituka!!!!!Niemozliwie !!!Brzusio sliczny -tak wdziecznie ciazowy.
Rusalko-ja tez sie Twoim znajomym nie dziwie, tez nie wiem gdzie Ty swoja kruszynke ukrywasz??!!!??

Mi brzucho rosnie, sejsa bedzie pewnie za tydzien.

Dziewczynki jesteście bardzo kochane!!!!!!! Dziękujemy że wam się nasze M1 podoba. Lokator aż podskakuje z radości.
A prawda jest taka, że moje nowe ciałko zaczęło mi się strasznie podobać. Jest jakieś takie mięciutkie i mamowe.... trudno to opisać, ale uwielbiam je teraz uwieczniać

collage32ib.jpg

sumka, fajowe foteczki!
to sa prawdziwe polaroidy?
i kurcze widze jakies sloneczko w tle......u nas takich luksusow nie ma hehe
moglabym najwyzej jakies romantyczne fotki w zimnym deszczu albo topniejacym sniegu zrobic ;)

Sumko- zdjęcia - ba brzunio(jak pisalam wcześniej) śliczniuchny!!! Powiem Ci, ze i my z Klaudysią ostatnio lubimy nasze zmianki uwieczniać na fotce ::) a czuję, ze rośniemy - bo np. skóra mnie ostatnio na bioderkach coś swędzi :mad:

Agataje to nie polaroidy tylko nowy prościutki programik Picaso do archiwizacji i obróbki zdjęć ściągnięty z Google. Jak wspominałam prościutki, ale mozna parę bajerków porobić więc polecam. A co do słoneczka to byłaś blisko. To księżyc z IKEI ;D

Rusałko z ta skórą to ja mam podobnie tylko na biuście. Czasami, to tak mnie swędzi że rozdrapuję się az do krwi.

Sumko my tez zaopatrzamy sie w ksiezyc w Ikei dla dzidziusia ;D A ja rosne powolutku i nic mnie nie swedzi :)

reklama
Dziewczyny, podajcie mi stronkę do ściągnięcia jakiegos fajnego i prostego ( a najlepiej tłumaczonego) programu do obróbki zdjęć. Ja sie na tym kompletnie nie znam, a tez chce miec takie ładne zdjęcia :(

Do góry