reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Heh - Klaudyś w końcu rosnie nie?:)  a na tym środkowym zdjęciu - smieję sie, ze dupkę wypięła, bo taki sterczący jest brzuszek:)- Te zdjęcia robione sa o jednej godzinie- w tym samym czasie- Mała sie wierciła i udało mi sie uchwycić - jak zmienia się ksztalt brzuszka w przeciągu kiklu minut :)

a oto nasze wymiary :)- przed ciaza i teraz
                        biust            88 juz 94
                        talia             67 już 84
                    bioderka           93 już 99
wzrost pozostal bez zmian :):)   178 cm       :laugh:  a w dowodzie mam wpisane 182 ::)..tylko nie wiem jaką metrówka mnie wowczas mierzono ? :p

rusleczko, to przed ciaza mialysmy prawie takie same wymiary, chyba nawet mniej w biodrach mialam, a ja zawsze myslalam, ze ty taka chudzinka w porownaniu do mnie hihi ;) moze to przez to, ze mam 20cm mniej wzrostu to u mnie wszystko jakies takie........"upakowane" i okraglej wyglada hihi.
a wymiary mam teraz
95
90
95
(jak modelka ;) juz prawie walec )

Agataje piekna wiosna u was. Ja czuje juz w kościach, że zmierza prosto w naszą strone. ;D
Rusałko no juz ci chyba nikt nie powie że nie widac ciaży, własnie zwłaszcza na tym środkowym. ;D

No dziewczynki myk myk. Odkurzamy wątek. Cykać fotki i wklejać !!!!!

Agatko i Rusalko jestescie pieknymi mamami :) Tak sie ciesze ze szczescia nas wszystkich ;D I widac jak wiosna do nas zmierza, zwlaszcza ze nasze brzuszki sie zaczely ruszac i kopac ;D

Agatatje fajne spodenki ja wczoraj tez dokupilam drugą pare:))) Umieszcze niebawem na zdjęciu.. Rusałko nareszcie brzusio widać!!!!! Cześć Klaudyś :D :D :laugh:

Rusałko - prawdziwa baba w ciąży z Ciebie!! Jeszcze się okaże, że jak teraz ruszyło, to nas wszystkie z wielkościa brzucha przegonisz :)

Agatko - brzunio rosnie - super!! Fajne spodnie i jak Ty fotogeniczna jestes!!!!
Ale cieplutko u Was....ajj rozmarzylam sie...
Rusalko - nareszcie widac brzunio...szczegolnie na tym srodkowym zdjeciu..Kladys sie rozpycha:))))

reklama
heh- ano rosnie:)

no, ale dziewczęta - co Wy- gdzie Wasze brzuszki???????????????????????????? Raz dwa iii trzy - wzbogacamy galeryjkę!
;D

Do góry