reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Na tej stronie poniżej wyszukiwarki na czerwono napisane jest Nowość a obok Ściągnij program do organizowania zdjęć. Klikasz instalujesz i już działa ;D ;D

Sumka - super zdjecia!!!
Ja tez lubie swoje cialko zmieniajace sie i rosnacy brzusio i tak sie ciesze ze juz wszyscy go zauwazaja:))))

Mnie tez piersi swedza i czasem tez drapie az mam takie czerwone..brrrr

sumko piekny brzuszek i piekne zdjecia muj maluszek dzisiaj jest jakis nieruchawy i jakos brzuszek zrobil sie plaski moze tak sie maluszek ulozyl troche sie rusza ale nie tak jak wczoraj wogole dzisiaj jest dziwny dzien boje sie straszeo o maluszka wiem ze jeszcze kacper ma duzo miejsca w brzuszku i moze sie przekrecac tyle razy i ukladac sie tak zeby go nie bylo widac ja juz po moich przejsciach po trzech poronieniach juz wszystko wole miec wyjasnione pewnie sie pocichu smiejecie ze mnie ale wole z wami o tym pogadac i zebyscie to wy mnie uspokoily niz mam dzwonic do lekarza i zeby sobie pomyslal ze jestem wariatka chociaz wiem zeby sobie tak nie pomyslal bo wie ile to mnie kosztuje gorace buziaczki

Ciesze sie dziewczynki że wam sie moje eksperymenty fotograficzne podobają. ;D
Agusia nie zamartwiaj sie tym brzuszkiem. Ja miałam tydzien temu dokładnie to samo. Wydawało mi sie że mi brzuszek zmalał i w dodatku Kuba nie ruszał sie przez całą niedziele. Dopiero batonik czekoladowy rozładował sytuację.
Z tym brzuszkiem to wydaje mi sie że dużo może zależeć od ułożenia dzidzi w macicy.
A poza tym zawsze jak czujesz sie niepewnie możesz pojechać na Izbę Przyjęć do dowolnego szpitala i kazac sobie sprawdzic tętno dziecka i nikt nie ma prawa ci tego odmówić. Jeśli ma cie to uspokoić to polecam. I wcale nie dziwie się że dmuchasz na zimne. I tak jesteś super dzielna. Buziaki i uszy do góry ;D

agusia, tak jak mowi sumka, zawsze mozna zadzwonic do lekarza, w koncu od rozwiewania watpliwosci oni sa!
a z maluchami to rozniscie, raz sie ruszaja, raz mniej, moj po sylwestrze to chyba dwa dni prawie sie nie ruszal!
nie boj sie, pogadaj z nim, moze sobie jakas kapiel nie za goraca zrob? moj maly jak sie polozylam w wannie to zaczal szalec ze hoho! tylko nie za ciepla woda, bo to zle robi na flore pochwy.
maluchy lubia tez jak mama sie relaksuje, w szkole rodzenia kazali nam lezec i robic cwiczenie relaksacyjne, to moj chlopaczek zaczal hopsasac :D
sprobuj, troche spokojnie polezec i poczekac!
a tym czy ktos ma cie za wariatke to sie nie przejmuj ani troche!

Racja moj Witek tez lubi skakac jak leze w wannie albo cwicze joge lezac na podlodze i relaksujac sie ;) poprobuj roznych sztuczek a jak sie bardzo niepokoisz to jedz faktycznie do szpitala.Powodzenia :)

reklama
sumka pisze:
Rusałko z ta skórą to ja mam podobnie tylko na biuście. Czasami, to tak mnie swędzi że rozdrapuję się az do krwi.

Ojej - moja skóra na brzuszku jak na razie jest ok - pomimo że brzuszek duży ale rośnie sobie powoli i regularnie (nie wyskoczył nagle tylko od samego początku rósł) i nawet nie swędzi, za to piersi - szkoda gadać, codzienne smarowanie od samego początku nic nie dało i widzę rozstępy :( w sumie przyjrzałam im się dokładnie dopiero ostatnio w lusterku bo są najbardziej tak od dołu biustu, a jak już na niego patrzę to zazwyczaj z góry... :D

Do góry