reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Agaciulko kiedy ten Twój brzuszek dał radę tak urosnać???? Teraz to już każdy Twój brzuszuniu zauważy:)))

Klamka dzidziunio fantastyczny:) a brzuszek tak jak mówisz na pewno niebawem wyskoczy- ja tez już nie moge sie doczekać, aż u mnie zabalonikuje;))))

Dziewczęta - brzuszki boomba!

klamka pisze:
Tak jak obiecałam tak wklejam mój 15tc:)))) Rusałko śliczny brzusio ale w swoje stare ciuszki jeszcze wchodzisz??????
Tak Klamko - mieszcze sie w swoje stare ciuszki - oprócz tych, które wkładałam na bezdechu:)..

Klamka - sliczny brzuszek i malenstwo tez, tak sie fajnie ulozylo na pleckach
Agaciulka super brzusio - taki juz ciazoowy, tak jak dziewczyny pisza, juz inni moga zauwazyc ze nosic malenstwo pod serduszkiem

Ja na razie tez mieszcze sie w moje rzeczy, ale najwygodniej mi w jeansach biodrowkach :) :)

Agaciulko ale masz super brzuszek...ja już jutro wkleje swój i możemy porównać rozmiary hihihi.Albo Maluch ma tyle miejsca alboo jest taki duuuży !!!

Ale macie sliczne brzucholki ;D Ja tez czekam az mi cos w koncu wyskoczy bo na razie jeszcze nic nie widac tylko takie lekkie zaokraglenie :( Nie spodziewalam sie ,ze brzuchy moga miec tak rozne wielkosci w tym samym czasie i jak zobaczylam brzuszek jednej z lipcoweczek to sie zalamalam . Pomyslalam ,ze cos chyba jest nie tak i szybko do was zajrzalam jak to u was wyglada ;) ;D Na szczescie widze ,ze rozpietosc brzuszkow jest tez spora od maciupenkich do juz calkiem sporych :D

reklama
witajcie dziewczynki wasze brzuszki sa wspaniale ja nareszcie moge wkleic swoj brzuszek bo nareszcie go widac jeszcze nie tak jak bym juz chciala ale ja go widze zdjecie jest zrobione pod koniec 13 tygodnia

Do góry