reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

A oto moj brzuszek z dzisiaj 12tydz 2 dzien
p10102309sw.th.jpg

reklama
moniolek pisze:
Rusałko gapcio ze mnie dopiero zerknęłam na brzusio - ale jestes zgrabna, tylko pozazdrościć ::) No i czekamy teraz na zdjecie maluszka Rusałki :) - pozdrawiam
Moniolek-dziękuję:)..
fotke postaram się umiescic jednak jutro- bo zosatwiłam zdjecie u rodziców..i nie chciało mi sie wracać po nie..aaaa:0 niech spedza pirwsza nockę z już takim dużym wnukiem/czką:)

Aniu76 brzunio-śliczny i jak patrzę- to praktycznie identyczny jak mój:)..też taki wzgórek tylko widać;)

Idę sie położyc..bo jakaś kolka czy coś mnie złapało..i bopli mnie ten mój brzunio...tak dziwnie..wysoko..jakby przepona?;/..mykam-papa

Ten tytuł to powoli przestaje pasować...no może jeszcze nie, ale znaczenie dosłowne słowa "malusie" zostanie z czasem zastąpione znaczeniem przenośnym ;)
A więc moja sesja wielkiego brzucholka (rano jest znacznie mniejszy) 15 tygodni

Hihi patrze ze na pierwszym to zupełnie gigant wyszedł... a tak swoją drogą ciekawe to, że prawie takie same maleństwa (np moje i Rusałki, pomijając to, że ja taka szczupła laska nigdy nie byłam ;) ) tak różnie kształtują nasze ciałka...matka natura takie nam różne odmiany daje...
Ale wiem już co moja mama miała na myśli jak mówiła że szybko jej brzuch wywaliło i wszyscy jej mówili ze na pewno będą bliźniaki, a usg wtedy nie było, a ja się urodziłam jedna i ważyłam całkiem przeciętnie - 3,5 kg

Basiu- brzuszek masz przesliczny!!!Idealnie ciazowe kształty!:)

ee..a tytuł..hmm..moze z czasem damy malusie w cudzysłów:)..albo zmienimy na milusie;)

Dziekuję Rusałko :) Z tym tytułem to tak możemy z czasem zrobić...
A co dziś na forum takie pustki? Chyba wszyscy poszli na zakupy świąteczne, a ja tam nie lubie chodzenia po sklepach :( ograniczam je do minimum...

my odbebnilismy zakupy wczoraj :D
a brzuszek to mi niezle wystaje, dzisiaj jak kupowalam szpilki na slub (sliiiiiczne czarne szpilki na 10cm obcasie :D ) to sie ludzie patrzyli z takim blogim wyrazem twarzy na mnie ;D
zauwazylam, ze kobiety w ciazy wzruszaja coniektorych ludzi hehe :laugh:

fakytcznie mało tu nas dziś:/..Ja byłam u mamy na obiedzie, poźniej u teściów..a na koniec u szwagierki na plotach:)..własnie wróciłam i pedzę szykowac mezowi obiado-kolację, bo zaraz wraca z uczelni.
Moze międzyczasie uda mi sie wkleic zdjecie mojego Szkrabka;)

reklama
Cześć dziewczyny, ja jestem tutaj jeszcze nowa ale już powoli sie zadomawiam :) Już jutro zamieszcze moje brzucho w 16tc choć wydaje mi się ze jest troche mały jak na ten okres ale pewnie jak nagle wywali to nie będę własnych stóp widzieć... :laugh: Macie śliczne brzusie i coraz większe..... Pozdrawiam:)

Do góry