reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
dziękuję Axxiu- ..ale kościotrupem to ja może byłam..nie jestem..Dziś to wogóle mam mega doła..czuję sie jakaś grubasna..ehh..a to dopiero początki...:/

Rusałko rozumiem Twoje doły, bo ja rozrastam się w zastraszającym tempie!! Widziałaś pewnie moje zdjęcie - juz przestało być aktualne... Brzuch rośnie mi jak na drożdżach i mimo ubrania obcy ludzie mówią mi, że widać, że jestem w ciąży. Ciuchy już tylko ciążowe...

Ale nie wpędzajmy się w doły... Wiadomo było, że od ciąży raczej nie schudniemy :) A poza tym widać, że lokator rośnie, skoro tak rozbudowuje swoje mieszkanko :) A o to przecież chodzi...

Jak Ci będzie smutno, to popatrz na zdjęcie mojego brzuchola i się pociesz - o takim ślicznym brzuszku, jaki masz ja zapomniałam z miesiąc temu :laugh:

Rusałko naprawdę nie powinnaś się tym przejmować ..tylko cieszyć ,że masz w sobie coś najcenniejszego - życie!!! A dołki odpędź precz!!! Nie dawaj się im !!! Idź na zakupy lub na plotki do kumpeli..albo do kina na dobry film..i nie zamartwiaj się ...
Aniu widzę,że chociaż u Ciebie dobry humor dopisuje...cieszę się..a jak się czujesz?
Ja znowu mam trudności z zaśnięciem...Kiedy masz kolejną wizytę? :)

Dziękuję dziewczęta!
humorek to mi dziś poprawi na dobre moje maleństwo. Razem z mezem będziemy je podczas usg oglądac:)

Ja widziałam moje maleństwo w poniedziałek, ale już się stęskniłam za nim i odliczam dni do kolejnego USG- pozostało 15 dni <jupi> cieszę się, że jeszcze w tym rok zobaczę szkraba:)) Zreszta widokiem maleństwa musimy nacieszyć się teraz, bo podobno im wieksze tym mniej wyraźne na USG. Wszystko sie tak rozmazuje, a teraz tak wyraźnie widać tego malutkiego człowieczka:)

reklama
Olu - czuje się rewelacyjnie! Ciąża bardzo mi służy. Właściwie nie mam żadnych dolegliwości, energii aż nadmiar, znakomity nastrój... I wreszcie odpędziłam strachy, że jednak nie jestem w ciązy, że to tylko złudzenie, ale trudno z takim brzuchalem nie wierzyć :)

Wizytę najbliższą mam w poniedziałek i mam cichą nadzieję, że Dzieciak ujawni, co nosi między nóżkami :) Fajnie by tak było sprzedać taką informację rodzince przy wigilijnym stole :)

A dlaczego, Olu, nie możesz spać? Problemy z pozycją? Rozmawiałaś z lekarzem? A kiedy Ty masz wizytę? Jeśli chcesz, to moge zapytać mojego lekarza o to spanie...

Do góry