reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Aniu ja mam kłopoty z zaśnięciem..męczę sie okropnie..nie brzuszek na razie mi nie ( przynajmniej nie tak bardzo) przeszkadza, ale coś się dzieje we mnie w srodku..mam takie obawy...myślałam jeszcze 7 dni temu że czuję ruchy Maluszka i mój mąż potwierdził to bąbelkowanie i latanie motylkó ale od 3 dni nic nie czuję i chyba tym się podświadomię martwię..Jak możesz to zapytaj lekarza o radę...

reklama
Olu nie martw sie na poczatku ruchy nie sa regularne i nie czuje sie ich codziennie. Regularne zaczna sie okolo 20 tygodnia :angel:

A oto mój słodki brzuńcio
hpim28010hl.jpg

Olu, biust masz calkiem calkiem 8) :laugh:
ja ciagle czekam na fotki obiecane, bo juz sa tylko nie mam ich na swoim kompie buuuuu

co do ruchow maluszka, to dzisiaj siedzialam tak ze troche sciskalam brzuszek i poczulam takie natretne wiercenie, ktore sie uspokoilo jak sie wyprostowalam!
a smiesznie jest jak sie na brzuszku poloze, wrazenie jakbym lezala na lozku wodnym albo miala balonik z woda pod soba :laugh:

Olu Twój brzusiu to już pożądnie podrósł- biorąc pod uwagę, że tak tak dobrze widać na zdjęciu z przodu! Naprawdę wow:)

Postaraj się nie martwić, Olu... Jestem pewna, że wszystko jest w porządku. Ale oczywiście zapytam lekarza i zaraz we wtorek zamelduję. Ja nie czuję jeszcze zupełnie żadnych ruchów... buuu!!!

A brzuńcio superowe!! Ja muszę zrobić też jakieś zdjęcie bo od ostatniego już solidnie podrosłam :) Same zobaczycie :) Postaram się wkleić zdjęcie jutro...

Rusałko u Ciebie juz zaczyna byc widoczny brzunio i dobrez ze Ci sie humor poprawil:))))
Olu K. - fajny brzunio, biust tez niczego sobie :) :) :)
Ja zrobie zdjecie swojego w weekend i zamieszcze...w koncu...

Heh..myślałam, że wiecej przytyłam..a tu gin mnie waży i tylko 0,5 kg do przodu ;D..ufff
a brzuszek raz widac..a raz sie chowa do srodka i nic go nie ma:/... :laugh:
Nasze brzuszki i tak są kochane - i ich zawartości:)!!!!Rosną..rosną:)- nawet nie wiedziałam, ze az tak szybciutko;)- nasz dzidzius jest już sporasny:)!!!!Ma prawie 10 cm( niecałe 8cm - bez nózek- gin ich nie mógł zmierzyc, bo dzidzius podkulił:)
POZDRAWIAMY MAMUSIE I ICH KOCHANE BRZUSIE!

reklama
Rusałko gapcio ze mnie dopiero zerknęłam na brzusio - ale jestes zgrabna, tylko pozazdrościć ::) No i czekamy teraz na zdjecie maluszka Rusałki :) - pozdrawiam

Do góry