reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Cieszę się, że Wam się mój brzuszek podoba. Może w końcu uwierzę, że na prawdę jestem w ciąży...

Muszę się Wam przyznać, że do tej pory czasem się boję, że okaże się, że jednak to było tylko urojenie, że zwyczajnie przytyłam... A przed każdym USG aż się cała trzęsę, że na ekranie będzie pustka, a lekarz mi powie - Oj, jednak nie jest Pani w ciąży. Myślę, że uspokoję się tak naprawdę dopiero, jak poczuję kopniaki i kuksańce Maleństwa.

Mój mąż już nawet zaczął marudzić, żebym mu nie marudziła, bo jestem w ciąży - ja do niego zawsze przychodzę się wypłakać, jak mnie najdą wątpliwości...

Oliwierku jestem tylko choruje, mam biegunke i bole w podbrzuszu po tym cholernym Ursofalku, po prostu dranstwa nie toleruje, ale dzis zrobie zdjecie wieczorem po wizycie na USG :)

Aniu- brzusio śliczny:)- jej jak bardzo się zmienił od ostatniego zdjęcia:)ma idealny wg mnie ksztalt brzuszka ciazowego:)
Oj jutro muszę zrobić swój:)..moze i ja zobacze taka znaczna róznice na fotce- bo tak i ja malo zauwazam..ale ciutke ciuszki robią sie przyciasne:/..wiec na bank brzuszek rosnie;)

Dziewczyny musicie mi wybaczyc ale problemy moje z biegunka nadal sa wiec wczoraj nawet nie mialam ochoty robic zdjec brzuszka a tym bardziej potem siedziec przy kompie. Dzis ide do lekarza i jestem na diecie.

Calo!!! Bardzo serdecznie współczuję. Ja przez to, że mam niską hemoglobinę muszę łykać żelazo i zanim organizm przyswoił ten lek miałam na zmianę albo zaparcia albo biegunki. Coś okropnego brrr.
Trzymaj się cieplutko.

Ja tradycyjnie, jak co piątek zamieszczam aktualne foty.
Oto mój brzuś (dla porównania) w 14 tc:
14tc5qa.png

A to aktualne 16tc:
12080520133201vi.png
12080520144800jq.png
12080520150003jr.png
12080520151605wh.png
12080520172003dw.png
12080520173707vw.png
12080520175701ae.png
12080520181405av.png

Sorki, że cała galeria, ale jak zwykle nie wiedziałam, które wybrać.. urósł chyba troszke co?

Oliwierek brzuszek najwyrazniej się powiększył, ale zawiodłaś mnie strasznie. Miały być fajowe galoty a tu co widzę ------------------spodnie? no nie. Oliwierek dawaj galoty

Już się poprawiam. Sumko dziekuję, że mnie przywołałaś do porządku ;D ;D ;D ;D ;D
12090521192908eg.png

Gacie na pierwszym planie

reklama
No teraz to rozumiem. Zdjęcie bez galot to nie zdjecie. Ja też postaram sie uchwycić swoje. Pozdrawiam ;D

Do góry