reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

A oto mój słodki brzuńcio Wg USG 28-11 Maluch miał 13 tygodni i 2 dni

brzucio4pf.jpg

brzuszek8ka.jpg

reklama
Sumko- OLu- śliczne te wasze brzuszki:)- widac już, ze KToś tam mieszka:)

Postaram sie jeszcze dzis zamiescic swój.

Olu twój brzunio towarzyszy nam od samego początku i po nim najbardziej widać jak się rozwinął-śliczny
Rusałko, a ty jak zawsze laska-nic dodać nic ująć ale cos czuje że jak już brzuś zacznie rosnąć to będziemy daleko w tyle ;D

Hej:)
Oj Ka-Milko- brzuszek to faktycznie-już nie taki płaski:)- ale ponoc bioderka mi sie powiększyly:/..moze ja powinnam fotografowac swój tyłek- bo tam idzie ciaza?:) :D

Rusałko jesli chodzi o tyłek to w pierwszej ciaży dosłownie czułam jak mi sie rozchodzi na boki. ponoć u szczupłych osób to normalne. Ja do trzeciego miesiąca nie mogłam prawie chodzić ani siadać dosłownie czułam jak poluzowują mi się wiązadła. ;D

mi tez tylek urosl! hehe
tak sie jakby conieco poszerzylo, w ogole ten brzuszek to mi tak troszke na boki tez sie rozrasta, juz zapominam co to talia :p ;)
poza tym mam wrazenie, ze w ostatnim tygodniu ten brzuszek tak jakby nagle wyskoczyl, bo caly czas byl, ale teraz to juz najszersza spodnice do szafy gleboko schowalam i pozostaly mi dwie elastyczne i jedna rozciagliwa sukienka, a do tego ciazowe dzinsy na gumce.
te nasze brzuszki rosna i rosna hehe

No no kobitki. Nie było mnie 2 dni na forum a tu proszę...cała galeria czerwcowa się pokazała..piękne, cudowne brzusie macie...extraaaaaaaa ;D ;D ;D No ale jak czerwcowy brzusio ma nie być piękny... ::)

reklama
slyszalam taka teorie ze brzuszek zaczyna rosnac na dobre od pierwszych ruchow malenstwa.....w ten weekend byl u mnie jakis mega przelom i dzisiaj jak sie pojawilam na uczelni to kolezanki byly pod wrazeniem rozmiarow mojego brzucholka ;D
on jakos tak nagle sie pojawil juz tak naprawde!!!!
tylko nie mam aparatu :(

Do góry