reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Agatko, kombinuj aparacik jak się tylko da...możesz nawet ukraść ;D ;D przecież cel uświęca środki ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
No, Dziewczyny, pora na kolejną odsłonę mojego brzuszka. Troszkę już się powiększył, zwłaszcza w porównaniu do ostatniego zdjęcia, które tu wkleiłam. A powiem Wam szczarze, że dopiero, jak zobaczyłam swoje brzusio na zdjęciu, to tak na prawdę sobie uświadomiłam, że grubas jestem :) W lustrze jakiś mi się mniejszy wydawał :)

1808021img4xc.jpg

No no Aniu!!! Brzuszek jak marzenie, kształtny i już spory. Ja też dopiero na fotkach podziwiam rozmiar mojego. Bo jak patrze z góry albo do lustra to nie widzę, żeby rósł. Może nasze aparaty są takie zdolne ;)

Aniu ale masz piękniutki ten brzuńcio...a mierzyłaś sie w pasie ile Ci przybyło cm...mi na razie ok 6 cm..a w tym trymestrze czytałam,że najwięcej i najszybciej rośnie Maluszek no a co się z tym łączy my też hihihi :)

Szczerze mówiąc, to się nie mierzyłam. Nie mierzyłam się przed ciążą, więc teraz to bym nawet nie wiedziała, ile to jest tej różnicy :) Kurcze, mogłam w sumie o tym pomyśleć.

Ale mój brzuszek to wyskakuje mi głównie na dole. Mam wrażenie, że na wysokości talii nie za wiele mi przybyło, za to spory woreczek wisi pod pępkiem :)

Zobaczymy, jak dalej pójdzie. Z jednej strony już chciałabym mieć wielgachny brzuch, a z drugiej wolałabym mieć mały, bo i wygodniej i mniej się skóra naciągnie... Lepiej się nad tym za dużo nie zastanawiać - i tak co ma być, to będzie...

Muszę też dopaść jak najszybciej aparat i zrobić zdjęcia brzusia, skoro na zdjęciach wyraźniej widać:)) Na razie to wiem, że urósł tylko z tego, że wszystko jest mi za małe:))

Nemezis, jak sobie cofniesz wstecz i zobaczysz mój brzuszek z 11 tygodnia, to się mocno pocieszysz. Właściwie nie było nic widać - tylko takie maleńkie uwypuklenie, że właściwie wygląda jak warstwa tłuszczyku, i to niezbyt gruba. A takie brzyszydło w 3 tygodnie mi wyskoczyło. Aż się rodzina ze mnie śmiała :)

reklama
Coś mi się wydaję, że nasza Calo obiecała zdjęcie brzuszka i skan usg na początku grudnia. Jak pisała "po pierwszym, bo będzie po wizycie u fryzjera" :) Calo, gdzie zniknęłaś???

Do góry