reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

AniuS. Jak tak czytam - to - dosłownie u mnie jest identycznie :)- mamcia moja ma bardzo jasną karnacje..a tatko ciemną - stąd i ja urodziłam sie ponoc czarna :)- i po tacie mam ciemną karnacje. .. Co do Klaudysi natomiast - zupełna zagadka jak u Ciebie - bo ja ciemna - a mąż jasny- blon wlosy, jasna karnacja ..(urodził sie z białym pierzem - jak ja sie śmieję z niego :laugh: - czyli przeciwienstwo mnie :)- no, ale jeszcze troszeczke i zagadka się rozwiaze ;)
a dzis miałam stracha - ba mega stracha . Bylismy z meżem na obiedzie - na ostatniej - poki co - pizzy :)- ..i ok g. 16 dostalam taaakich skurczy, ze już sądziłam, ze za moment jedziemy na porodówkę.., ale położyłam sie i po godzinie przeszło.. Maz sie śmiał, ze Małej pizza tak posmakowała, ze powiedziała - pass- ja chce na świat ..ufff było goraco mówie Wam - pierwszy raz takie sline te bóle były..(i jakby - parte..)tzn. coś jakby cisnęło mi sie w dole...dziwne uczucie.. ::)

reklama
No to by Ci Klaudyś niespodziankę zrobiła :)

Ja to bym chciała takie rewolucje. Wprawdzie skurcze sie zdarzają, nawet w nocy mnie takie silne dzisiaj obudziły, ale ja to nawet nie miałam nadziei, że coś z tego wyjdzie. Termin lekarza minął w sobotę, mój mija dzisiaj. Mam iść niby w piątek na wywołanie, ale chyba wybiorę się dopiero w poniedziałek... Może w weekend moje Maleństwop wyskoczy - dam jej jeszcze szansę do poniedziałku, o ile oczywiście wszystko będzie w porządku...

A co do mężowych kolorków, jak tak piszesz, to jakbyś o moim mężu pisała :) Taki był śmieszny albinosik, jak był mały :)

No, ciekawa jestem, jakie będą te nasze córeczki :)

38 tydzień :) Sesja uśmiechnieta :)  :D

za2tygodnietermindscn3917223gs.jpg
http://img417.imageshack.us/img417/4125/za2tygodnietermindscn391760ay.jpg

http://img482.imageshack.us/img482/8362/za2tygodnietermindscn391724dr.jpg

Zdjęcie z moim dużym słońcem na siłe musiałam go do aparatu zaciągnąć bo marudził, że brzydko wychodzi na fotkach.

http://img482.imageshack.us/img482/6559/za2tygodnietermindscn3917121bb.jpg

za2tygodnietermindscn3917210uw.jpg

AniuS wyglądasz co tu dużo gadać kwitnąca i strasznie jesteś podobna do mojej kolerzanki też Ani ;D ;D ;D
Płock Asia ale masz radosny brzuś ;D ;D ;D

witam wszysktkie brzuszki chcialem przekazac waznai informacje ze ewunia dzisiaj o godzine 17.35 urodzila chlopczyka..kacperka ktory wazy 3900 i mierzy 58 cm.. porod odbyl sie przez cesarke...

szczsliwy tatus
pozdrawiam

reklama
plock-Asia - wesola sesyjka, brzusio slicznie usmiechniety:))))

Ewunia - ogromne gratulacje!!!! i dla tatusia tez....chlopak jak dab:)))))

Marzenko
- sliczny, zgrabniutki brzuszek:)))))

Do góry