reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Fajnie, ja też bym już chciała ale pewnie trochę jeszcze będziemy musieli poczekać bo mój mały walczy z żółtaczką :( tzn wszyscy walczymy bo przez żółtaczkę on jest trochę ospały i ma mniejszy apetyt a żeby wyzdrowieć musi dużo jeść i muszę go co 2h, czasem trochę na siłę karmić...Także wszystko kręci się teraz w rytmie - karmienie, przewijanie, odciąganie pokarmu, karmienie...Odciągam bo mam dużo a poza tym póki ma żółtaczkę mam go na zmianę karmić z piersi i moim pokarmem z butelki - bo wtedy widać ile zjadł i zjada więcej prawdopodobnie, a z piersi- nie wiadomo czy nie jadł za mało...
Ale to chyba w ogóle tematyka na nowy wątek ;D

reklama
Ja mam nadzieuję, (baaardzo mocno chcę!) karmić piersią..Mam nadzeje, ze sie uda!!!!!!!!!!!!Proszę prosze prosze :D :D :D

No a ja zgodnie z obietnicą wklejam pożegnalne brzuszkowe zdjęcia

Robione wczoraj:

1898962img3bz.jpg

1898963img6lj.jpg

Anius brzuszek sliczny i pokazny , zreszta wogole bardzo dobrze wygladasz ;) Nie wiem czy to sprawa zdjecia ale wydaje sie ze jestes mocno opalona , chyba ze to sprawa karnacji ?W kazdym razie bardzo bardzo ladnie ;)

dziękuję bardzo, Dziewczyny, za miłe słowa. Ja sama czuję się jak słonik. Brzuch mam jak szafa i nie mogę uwierzyć, że to tylko 8kg - wygląda na 20!! :)

A co do kolorków - taką mam karnację. Przy moim mężu blondynie wyglądam jak mulatka :) Ciekawe, do kogo Oleńka będzie podobna - bo przy naszym miksie genów może być dokładnie każda!! :)

Ciekawe..teoretycznie ciemne kolory sa dominujace a jasne recesywne ( ukryte ) wiec przypuszczam ze z wiekiem przynajmniej Olenka przejmie mamusi kolory , chociaz jesli ty nosisz w sobie jakies recesywne geny ( rodzinne ) "jasne" to calkiem mozliwe ze bedzie blondynka ;)
Moj maz jest Marokanczykiem wiec przypuszczam ze syn bedzie kopia ojca hehe ;D Nie pobije go moja jasna karnacja :D

Pewnie u Ciebie, Asiu, tak właśnie będzie... Co do mnie, to moja mama jest blondynką, a ojciec taki czarniutki (stąd moje kolorki), tak więc Ola jest wielką zagadką :)

reklama
Do góry