reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

HEJ WITAM WSZYSTKIE BRZUCHOLE...
MOJA EWUNIA WLASNIE LEZY OD CZWARTKU W SZPITALU...MUSIALA PUJSC BO JEJ LEKARZ GINEKOLOG PO WIZYCIE DAL SKIEROWANIE DO SZPITALA BO MA ZA WYSOKIE CISNIENIE 150/105 I PRAWDOPODOBNIE ZOSTANIE DO PONIEDZIALKU JAK SIE UNORMUJE, ALBO AZ DO PORODU..A TERMIN MA NA 10 CZERWCA!! DZISIAJ MIALA ROBIONE USG W SZPITALU I WYSZLO JEJ ZE DZIECKO JUZ WAZY PRAWIE 3700..
ALE ORDYNATOR JEJ POWIEDZIAL ZE JESZCZE MA ZA WYSOKO ULOZONE LOZYSKO I TROSZKE BRZUCH...MAM NADZIEJE ZE MOJ GRUBASEK JUZ BEDZIE ZE MNA W PONIEDZIALEK I WYJDZIE ZE SZPITALA...
A OTO JEJ FOTKA DZISIAJ ROBIONA W SZPITALU...
0606021249562wh.jpg

POZDRAWIAM WSZYSKIE BRZUSZKI PA..

reklama
Powodzieni Ewunia - wracaj szybciutko i opowiadaj jak było;)- a pewnie juz wrócisz z Dzidziunią!:)

patrzę na Twój pępuszek - jest bardzo podobny do mojego:)

Ewunia - trzymaj sie, podkuruja Ci i wyjdziesz saama a moze juz z maluszkiem:))))) Pozdrowionka:) :) :) :)Brzusio piekny :) :)

odnosnie kremow: raz kupilam Musteli, a pozniej Gerbera stosowalam a teraz pod koniec Erisa M.

a ja wpadam powiedziec, ze za brzuszkiem sie troche teskni ;D
pewnie ze dzidzia na zewnatrz jest fajniejsza, ale kurcze tak chodze po domu i sobie mysle o tym jak w nocy biegalam siusiu a brzuszek ze mna....ciaza to jest taki magiczny czas :D
poza tym to dzisiaj bylismy na spacerze i nikt sie nie patrzyl hehehehehe a jak sie kulalam z korbolem to prawie palcami pokazywali hehe ;)

Agatatje kto by powiedzial ze kilka dni po porodzie kobieta moze zatesknic za brzuchem hehe ;) , nie moge sobie tego wyobrazic. Ja mam juz dosc ;) Ale kolezanka po cesarce ,zaledwie kilka dni po, juz mysli o drugim dziecku wiec cos w tym jest, zapomina sie o niewygodach ;)

reklama
Do góry