reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
nie ma sprawy możemy iść we trójke a raczej w szóstke na kawe tylko kiedy możemy sie umówić i gdzie zeby nam było wszystkim najwygodniej

mam pytanko z innej beczki bo dzisiaj strasznie bolał mnie brzuszek ale tak od góry ku dołowi dzwoniłam do lekarza ale nie mogł odebrac bo przyjmował jakąś pacjętke czy możecie mi powiedzieć czy wam sie to tez zdarza i od czego to sie może robić czy np od tego ze brzuszek sie opuszcza i tak strasznie boli jakoś dalo sie wytrzymac i narzie jest ok ale to juz nie pierwszy raz ale pierwszy tak długo mnie trzymał i tak mocno nie brałam zadnego proszka maluch sie rusza wiec chyba nic mu sie nie stało bede sie jeszcze starała zadzwonic do lekarza i zobacze co on mi powie ale jak bedziecie cos wiedzialy to dajcie mi znac bo troche sie czuje jak bym miała dostac miesiączki

własie rozmawiałam z lekarzem i powiedział mi ze powoli zaczynam rodzic te bóle od góry ku dołowi takie jak przy miesiączce to początek porodu może sie zdażyc tak ze nie urodze dzisiaj może to potrwac kilka dni ale zebym była przygotowana na to ze teraz w każdej chwili moge urodzić zaczełam sie własnie bac bo moj mąż pracuje i bede sama w domu ale jak by co bede dzwonic do niego zeby przyjechał czyżby mój Kacperek zrobił sobie prezent na dzień dziecka zobaczymy bede was informowac na bierząco trzymajcie kciuki

sumka, agusia24- mozemy sie spotkac w lodziarni w bomi - kolo mnie niedaleko....ja nigdzie dalej sie nie wybiore bo przez to twardnienie brzucha jestem malo mobilna..praktycznie uziemniona...
albo wpadnijcie do mnie, tylko nie wiem czy bedzie Wam sie chcialo wchodzic na 3 pietro bez windy, zapraszam:))))
agusia24 - trzymaj sie:))) i dawaj znac co i jak...

KasiuDe - bardzo ladny brzunio:))))gladziutki taki:))pileczka...

ale brzuszków!:)- KAZDY PIĘKNY I INNY!- BA WYJĄTKOWY!:)- ..jej- jesczze troszeczke i będziemy tak wklejać fotki naszych Maluchow:)

reklama
Do góry