reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Dziękujemy raz jeszcze z Klaudysią za tak miłe słowa!

a ja dzis mam mega zapłakany dzien...Maż musi jechac do Holandii..a ja zostaję bez samochodu i jutro musze zrobic badanie krwi, a w srode do lekarz jechac..i czym mam niby się tam dostac?...... Normalnie szlag mnie trafia dziś! a sufit jak tak dalej pójdzie to sama pomaluję i tyle!
Poki co całą energie skupiłam na pisaniu pracy..Ślęcze przy kompie juz od g,8...

Asiu - pytasz kto mi robi zdjecia - sama - mam maxi bzika na ptk fotografii i cykam wszytko co sie rusza! Teraz obsesyjnie- jak znajdę czas - mieszkanko mojej Królewny:)

reklama
Dziewczyny wszystkie brzuszyska ( bo to już nie brzusie :D) piękne!!!!! A to mój bęben na spacerku dwa dni temu. ;D

Wow klamka - brzusio masz cudny - i wcale nie ogromny - taki w sam raz - ja też mam podobny tylko mi strasznie już wisi nad łonem ;) ;) ;) ;D ;D

jezuuuuu jak wy to kobity robicie ze macie takie sliczne brzusie bez rozstepow???????normalnie porycze sie zaraz...bo moj brzucholek wcale nie jest taki duzy a rozstepy mam prawie pod same zeby:(:)(:)(:)(:)(( i nie zebym nie dbala o nawilzanie skory czy cos w tym stylu...wydalam majatek na kremy i stosowalam sie do rad zeby smarowac tez oliwka..ale widocznie taka moja skora do d***...ahhh i cellulit tez sie mi na nogach rozgoscil na dobre....z zalem ogladam fotki z przed ciazy....ale co tam ...inni maja gorsze dolegliwosci....(ale i tak chce sie wyc... :-[ :-[ :-[ :-[

Patrycjo - głowa do góry! - ja tez mam - jak pisałam - gorsze dni - a zmian we mnie równiez sporo zaszło i ..jak oglądam fotki ..zanim zaszłam w ciazę..to łezka sie w oku kręci, ze tyyyle teraz trzeba nad sobą popracowac , by znowu tak wyglądac - ale jak tam myślę- to mi łatwiej - ze WROCIMY DO SWOJEJ DAWNEJ FIGURY ..WSZYTKO SIĘ USTABILIZUJE!!- WODA Z ORGANIZMU ZNIKNIE!(nie będzie cellulitu ;)- A W RAMIONACH BEDZIEMY TULIŁY NASZE SKARBY, KTÓRE JAKIEŚ TAM NIEDOSKONAŁOŚCI NAM WYNAGRODZĄ I SPRAWIĄ,Ze BEDA ONA BLADE W PORÓWNANIU ZE SZCZESCIEM JAKIE BĘDZIEMY MIAŁY!- no juz smiech prosze!:)-

Rusałko wiesz, że ja NAPRAWDE w to wierze??? ;D :laugh: :D ;D Już zaplanowałam, że na areobik pójde, solarium.... Tylko jak to w praktyce bedzie wyglądało to się domyślam..... Ale skarby będą już przy nas!!!! Chociaż wolałabym być zadbana mamuśką :D ;D

reklama
Do góry