reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Aniu ty tez masz taki malutki brzuszek jak ja bo wsumie jestesmy w tym samym czasie ciążowym o ile pamietam to ty mieszkasz na tarchominie i mam nadzieje ze na spacerki bedziemy sie umawialy mam nadzieje ze to lepiej wyjdzie niz z tym basenem ;) ;) ale brzuszek masz super wogole brzuszki wszystkich mam sa super i niedługo znikna i bedziemy plaskie :laugh: :laugh: super laski tak mi powtarza maż ze po porodzie bede jeszcze piękniejsza niz przez ciąza

Aniu brzuszek nadal malutki i zgrabny !! ;)

Głuszek popatrz jak mi brzuchol wisi !! :D A jak siedze to w szpagacie niemalze hehe :D I tak juz od prawie 2 miesiecy !

Głuszek ale masz fajny bebolek, nic dziwnego, że Marysia nie wychodzi, widać że ma warunki jak w ***** hotelu  ;D ;D ;D
Aniu twój ślicznościowy, a na środkowym zdjęciu widać jak się maluszek wypina  ;D ;D ;D
Aśka twój to rzeczywiście już w poważnym zwisie  ;D ;D ;D ;D

Mój jeszcze nie opadł tak wyglądał wczoraj 37 t

img23919co.jpg

Sumka śliczny brzuś - no jeszcze nie opadł faktycznie, u nas Helunia miała bardzo podobny :), a nóżki i dupeczka szczuplutkie - nie to co u mnie :mad: :mad: :mad:

Wow Aniu jaka ty zgrabniutka jesteś - jak takie murzyniątko arykańskie - chudziutka i tylko brzucholek z przodu :) :) :)

Aska ja też siedzę okrakiem - ale tobie to chyba bardziej wisi niż mi - ale też jest uroczy i bardzo zgrabny...

Mój to normalnie mi cały czas rośnie - ja nie wiem - a jak tam siedzi jakiś 5 kg Obcy???? ;) ;) ;) ;)

Sumka fajny masz tem brzuszek i gładziutki bez zadbych roztępów super tylko pozazdrościc bardzo sie zmienił jak cie oststnio widziałam a może byśmy sie spodkały na jakąs kawe sałatke itp

Głuszek moj mąż powiedział wczoraj dla pocieszenia gdy płakałam ze napewno w moim brzuszku siedzi dzieciak który waży 4kg i jak sie urodzi to bede miala plaski brzuszek i bede piekna a ty masz tez fajowy brzuszek wiec nie dziw sie ze mała chce tam zostac pozatym na tymm świecie nie jest zaciekawie wiec czemu sie dziwic ze nasze maluchy nie chca wychodzic mimo ze my chcemy juz je miec przy sobie

Elzbietko - Ty to zawsze wypatrzysz jak wkleje fotki:)) :)dzieki...niedlugo ja bede podgladac Twoj brzunio:))))) ;)

agusia24- wklejaj swoje foty!!!...ciekawe czy tez w tym samy terminie urodzimy....
Asiu - ladny brzunio i rzeczywiscie juz troche opadl...pewnie naprawde niedlugo urodzisz:))))) ;)

sumka- Twoj to jest naprawde nieziemski...taki zgrabny i zbity...super ksztalt ma:)))) :) :)

Kasiude- czekam na zdjatka:)

gluszek - bardzo mi sie podoba -murzyniatko... :laugh: :laugh: :laugh:sie usmialam :laugh: :laugh: :laugh:

Kurcze fajna kolekcja. Tak patrze i nie moge sie nadziwic bo w sumie wszystkie bliskie czasowo a tak bardzo rozne :)

Gluszek nie wiem dlaczego ale naprade olbrzyma sie spodziewalam a tu bebenek zgrabniutki i wcale nie wiekszy od mojego :)

Ania76 tu to wogole zgrabniutkie malenswo. No i jak Sumka zauwazyla - widac na zdjeciu ulozenie :)

Aska dzieki Tobie wiem, ze moj jeszcze chyba nie opadl ;) Two rzeczywiscie niesamowicie nisko :)

Sumka Twoj za to to chyba do przodu ciagle rosnie a wlasciwie sie wyciaga bo skora rzeczywiscie ladnie napieta :)

Tak swoja droga to sie zastanawiam jak te maluchy tam powyginane siedza i jeszcze tak chetnie ze im sie nie spieszy ;D

reklama
Dziękuję dziewczynki za miłe słówka o mojej piłeczce. Mąż się śmieje, że piłkę na mistrzostwa świata urodzę ;D
Agusiu bardzo chętnie możemy się umówić na spotkanko i zaprosić też Anię76 ;D ;D ;D

Do góry