reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

reklama
mnie na ciastko lub pralinki nie trzeba dlugo namawiac , ale to nic nowego bo przed ciaza tez przepadalam za slodkosciami, jednak z nowosci to mam ochote na marynowana papryke i czarne oliwki - wczesniej od samego patrzenia na nie robilo mi sie nie dobrze:) no a pozatym tak jak u was wszystkich standartowe ogoreczki :-D

U mnie to było tak:na początku ciąży tylko winogron,później same pomudory dlaej apetyt na nic czyli w sumie jadłam na przymus bułki z masłem...a teraz 19tc i jem co popadnie, najwięcej to mandarynki i wszystko na gorąco...obiadki,naleśniki,frytki itp,co mam pod ręką acha i duuuużo surówk!:-)

Widze że prawie każda się zajada mandarynkami :-) - ja tez je uwielbiam - mniam
A ostatnio mój apetyt też jest wielki ;-)

Dziś to mam ochotkę na wafle domowe roboty i właśnie lecę do sklepu po produkty i będę działać!

To bierz się też do roboty ja już jestem w trakcie...teraz stygnie margaryna z dodatkami i zaraz mleczko w proszku dodaję, no i....mniam mniam!:-D

Czesc.
A mi położna powiedziała, że cytrusów to za duzo nie można (bo dziecko moze byc pózniej uczulone), że tylko tak raz na tydzień-ale jak tu sie oprzec takiej mandarynce :-)
No i skoro sobie czytam, że wszystkie jecie to ja też, znaczy to, że to nie takie złe :-D .
A teraz to sobie przygrzeję pierożki (od teściowej).

widzę że teściowa dba o Ciebie:-) mi właśnie dziś przyniosła ciasteczka w czekoladzie ale jakoś nie mam na nie chęci...:no:

reklama
Do góry