reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
ja na sledzie patzrec niemoge..zato torciki kremowki pomaranczki jakies pasie mleczko sliwki w czekoladzie mniam ojjjj paczuszki nieznosilam pzred ciaza ich a teraz obowiazek jeden dziennie i do tego jabuszko
wiki.25
mama kochanych brojków
ojj lastrada bardzoo bym chciala..oo wlasnei chyba sie zorientowalo malenstwo ze o nim ppisze bo sprzedało mamie szturchanca
młoda_mamusia
Fanka BB :)
a ja nawal mam wieksza ocote na mandarynki , ogoreczki kiszone , sledziki , i tego typu jedzonko na słodkie praktycznie ochota mi odeszła ..lastrada ,, to u mnie według ludowych wierzeń chlopiec i tez mam takie przeczucie ze chlopczyk pomimo ze bym chciala dziewczynke ale wazne zeby zdrowe bylo :* buzka
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
ja rowniez wcinam bardzo duza ilosc mandarynek i jablek.
i co najgorsze czasami musze zjesc cos slodkiego.
i w ogole nie mam ochoty na mieso .
i co najgorsze czasami musze zjesc cos slodkiego.
i w ogole nie mam ochoty na mieso .
reklama
sami
Fanka BB :)
Na mięso nadal niemam smaka bleeee....
Ogórki kiszone jem jak batoniki :-) i czasami nachodzi mnie ochotka na jakieś śledziki. Słodycze też nadal lubie :-)
Ostatnio miałam wielką ochote na truskawki ze śmietaną ale było już po 23.00 i nie mieliśmy niestety truskawek w domu ale zastąpiliśmy je szejkiem (niewiem jak się to pisze) z McDonaldsa - bo naszczęscie jest w miare blisko i otwarty całą noc i powiem wam, że odrazu poczułam się lepiej
Ogórki kiszone jem jak batoniki :-) i czasami nachodzi mnie ochotka na jakieś śledziki. Słodycze też nadal lubie :-)
Ostatnio miałam wielką ochote na truskawki ze śmietaną ale było już po 23.00 i nie mieliśmy niestety truskawek w domu ale zastąpiliśmy je szejkiem (niewiem jak się to pisze) z McDonaldsa - bo naszczęscie jest w miare blisko i otwarty całą noc i powiem wam, że odrazu poczułam się lepiej
Podziel się: