reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

kurcze ja sie nawet glosno nie przyznaje ile dzisiaj zjadlam:szok: mezus sie smieje bo jeszcze nie zdazylam przelknac czekolady a juz wyjadam kapuche kiszona ze sloika:-D :-D :-D RATUNKU BOJE SIE SWIAT:no: bedzie WIELKIE OBZARSTWO!!!;-)

reklama
Dziewczyny jak tam wasze zachciewajki :confused: macie jeszcze :confused:
Ja dzisiaj - teraz mam strasznego smaka na lody śmietankowo- waniliowo - truskawkowe z bita śmietaną i owocami i taką posypka czekoladową - mniam - ale niestety niemam w domciu lodów :baffled:

Ostatnio prawie codziennie pije też kakao - chociaz wcześniej mi nie smakowało dłuższy czas ale piłam zimne mleko z lodówki na zgage (tylko to mi pomaga) i tak jakoś też zaczęłam popijać sobie ciepłe kakałko :-)
No i ta nieszczęsna coca - cola za mną chodzi od dawna :-p taka zimna z lodem - a to przecież niezdrowe:baffled:

U mnie z kakaem dokladnie tak samo i z cola podobnie.
Ja nadala jem sporo cytusow - manadrynek i ostatnio posmakowal mi grejpfrut,a wczesniej jakos zuplenie mi nie podchodzil.
A tak wogole to od kilku dni mam ochote na cos ale nie wiem na co. najem sie a nadal mam ochote na to cos.

ja wcinam bardzo dużo jebłek i zupek mlecznych:-) a ogłlnie to zachcianki na słodkości:-) a ciało:szok: rośnie

Ja zakończyłam zajadanie się cytrusami, na tym etapie mogłyby dla mnie nie istniec :tak: . Natomiast ciągnie mnie do lodów (najlepiej śmietankowych z polewą wiśniową bądz truskawkową) oraz zaczynam wstawac w nocy i podjadac......słodycze, jak tak dalej bedzie to jak stane na wage to bedzie:szok: :-)

A ja dziś miałam meGa ochotkę na naleśniczki mmmm -były pyszniutkie z dżemem truskawkowym :-)

reklama
nalesniki to jest mysl, ide se zrobic!!!
ostatnio trafilam na takie pyszne lody nestle o smaku truflowym z orzechami wloskimi, palce lizac
a zachcianki mam non stop -jak skoncze cos slodkiego to biore sie za slone, jak kwasnego to za jeszcze inne i tak w kolko :-D
a jak ´cole znajde w lodowce to nie umiem sie powstrzymac:no:

Do góry