reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
hmmm moze trudno w to uwiezyc ale jakos specjalnie nie mam zachcianek na cale szczescie odzuca mnie od slodyczy no moze od czasu do czasu jakis kawalek ciasta zjem ale tak to wszystko jak przed ciaza:-) smieszne jest to ze moj mezulek ma zachcianki;-) jak tak dalej pojdzie to zbankrutujemy :-) :-) on potrafi przez weekend wyjesc wszystko z lodowki i potem marudzi ze jeszcze by cos zjadla a tam pusto maja wasi panowie tez zachcianki!!!!
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
lastrada mniam mniam - musialao byc pyszne!!!!!!
ja niestety na nic nie mam ochoty .ostatnio malutko jem i nie mam w ogole apetytu.dziwne
ja niestety na nic nie mam ochoty .ostatnio malutko jem i nie mam w ogole apetytu.dziwne
todays
Początkująca w BB
ja nie miałam zachciewajek, jedynie dieta mi się zmieniła, z 2 posiłków dziennie na 4-6 mniejszych i duża ilośc owoców.
i jak zawsze smaczek na cosik słodkiego, ale owoce i słodycze, czekoladki zawsze lubiłam i nadal lubie... mniej grymasze przy jedzeniu no i skonczyłam z obgryzaniem paznokci to tyle jesli chodzi o zmiany zywieniowe ;P
i jak zawsze smaczek na cosik słodkiego, ale owoce i słodycze, czekoladki zawsze lubiłam i nadal lubie... mniej grymasze przy jedzeniu no i skonczyłam z obgryzaniem paznokci to tyle jesli chodzi o zmiany zywieniowe ;P
szmina
mamusia Emilki i Filipka
ja wlasnie zajadam sie golabkami mniam :-) :-) :-) och kapusta-bedzie wielkie wzdecie
sami
Fanka BB :)
Szmina hihih
Ja ostatnio powiem wam, że niemam jako takich zachcianek - oczywiście mandarynki i sok pożeczkowy muszą byc codziennie ale żeby coś tak szczególnie mi sie zachciewało to nie
niewiem moze gumy rozpuszczalne mamba - bo prawie codziennie je wcinam :-) mniam
Ja ostatnio powiem wam, że niemam jako takich zachcianek - oczywiście mandarynki i sok pożeczkowy muszą byc codziennie ale żeby coś tak szczególnie mi sie zachciewało to nie
niewiem moze gumy rozpuszczalne mamba - bo prawie codziennie je wcinam :-) mniam
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
sami ja ostatnio rowniez wcinalam mambe !!!!!
a mandarynki juz mi sie przejadly - za duzo pozeralam ich codziennie !!!!!!! niestety ostatnio mnie ciagnie do slodyczy, za to nie mam ochoty na obiady !
buziaczki
a mandarynki juz mi sie przejadly - za duzo pozeralam ich codziennie !!!!!!! niestety ostatnio mnie ciagnie do slodyczy, za to nie mam ochoty na obiady !
buziaczki
Podziel się: