reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

reklama
Ja mam często tak, że mam na coś smaka ale niewiem na co i tak chodze i szukam ;D
Albo mam na coś smaka już to kupie albo przygotuje i nagle mi się tego odechciewa tego ;D

Tak ogólnie to różnie to bywa - raz mam na coś tam smaka a raz niby tam mam ale i tak potem tego nie zjem tylko coś innego :) ale ostatnio mam strasznego smaka np. na śledzie (ale zawsze je lubiłam).

a ja to wcale nie mam apetytu juz schudlam 2,5 kg.troche mnie to niepokoi bo jutro zaczynam 10 ty tydz.mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.pozdrawiam przyszle mamusie :)

Ja ostatnio miałam strasznego smaka na popcorn nio i w sobote mój M poleciał kupić mi całe wiaderko ;D i sobie wcinam.
Ostatnio też zjadłam cały słoik grzybków marynowanych ;)

a ja chyba nie mam zachwiewajek przynajmniej ich nie dostrzegam....nie amm ochoty np na tort i ogorki kiszone hehe ,,, czuje wiekszy głod ale nie mam czegos takiego o ze chcem to i koniec... to normalne cyz moze zacznie sie to u mnie ? ogolnie to dobrze sie czuje z 2 tyg mialam tylko 1 taki dzien co wymiotowalam cały dzien ale od tamtej pory ani razu mi sie nie zdarzylo i czuje sie dobrze czaami mnie zmuli ale po chwili przejdzie ,, buzka

delikatnie chyba zaczely sie od pewnego u mnie zachciewajki , mam bardzo czesto ochote np. na winogrona chociaż teraz juz mniej bo bardziej chodza za mna mandarynki i pomarańcze :) pozdrawiam

Młoda mamusiu to masz przynajmniej zachcianki na same zrowe rzeczy ;-) bo ja to mam często smaka na hamburgera i lody.
A wczoraj miałam smaka na ser wędzony i na kolacyjke i dzisiejsze śniadanko się nim objadałam :-D

reklama
ja rowniez od 2 dni mam wilczy apetyt-jem to cos slonego,potem slodycze a na koniec owoce.co zauwazylam nie mam wogole ochoty na mieso-bleeee:-p
najgorzej,ze glod mnie dopada w nocy ok 23 a chodze spac tak ok 1.00.
musze sie powoli kontrolowac:no:

Do góry