reklama
G
Gosiex
Gość
witam kochane do lekarza idę dopiero za 2tyg. w Polsce. Ale termin mam bankowo na maj!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Witajcie. Ja chyba będę majowa- tak wynika z moich obliczeń-pierwsza połowa. Teraz około 4 tydzień. Jeszcze nie potwierdzona przez lekarza, ale 2 testy pozytywne, więc... Nie mam porannych, ani dziennych, za to biegam do wc.. Wizytę mam dopiero na 3 października (polska rzeczywistość), ale jeśli bedzie się coś działo źle, to pójdę prywatnie. Na razie trzymam się dobrej myśli... Pozdrawiam Was. Aga.
Witaj Aga!!!!
Jak milo widziec nowa mame!!! Licz szybciutko termin ( http://www.noworodek.pl/modules.php?name=A )
i wpisujemy cie na liste!!! to dobrze ze sie czujesz narazie malo objawowo!! I jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!
Jak milo widziec nowa mame!!! Licz szybciutko termin ( http://www.noworodek.pl/modules.php?name=A )
i wpisujemy cie na liste!!! to dobrze ze sie czujesz narazie malo objawowo!! I jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!
agnes.kol
Fanka BB :)
Hej dziewczynki!!
Wskoczylam na chwilke do was z grudnióweczek.
Bardzo wam gratuluję fasolek i oby jak najlepiej i zdrowo wam sie rozwijały :laugh:
Szczególnie tobie LILITH bo śledze trochę wątek starających sie i trzymam kciki. Sama długo sie starałam o fasolke, także wiem jakie to uczucie.
Jeszcze raz gratuluję
Wskoczylam na chwilke do was z grudnióweczek.
Bardzo wam gratuluję fasolek i oby jak najlepiej i zdrowo wam sie rozwijały :laugh:
Szczególnie tobie LILITH bo śledze trochę wątek starających sie i trzymam kciki. Sama długo sie starałam o fasolke, także wiem jakie to uczucie.
Jeszcze raz gratuluję
Bylam dzis na usg i malenstwo wygladalo na 5w5d, wiec termin wypadlby na 1 maja, ale na razie lekarz kazal jeszcze nic na 100% nie obliczac (bo wg mnie ma 6w0d ). Mam zglosic sie za miesiac i wtedy oceni dokladniej...
Kamien spadl mi z serca, ze wszystko jest ok
Trzymajcie sie
(fotki z usg sa w kwietniowkach )
Kamien spadl mi z serca, ze wszystko jest ok
Trzymajcie sie
(fotki z usg sa w kwietniowkach )
G
Gosiex
Gość
Wiecie co dziewczyny ja czuję się takd obrze, że nie moge uwierzyć, że jestem w ciąży. Sikam tylko często i bolą mnie piersi. Ciekawę jak długo się to dobre samopoczucie utrzyma .
No prosze ale nas się tu znalazło i na dodatek wszystkie z terminami blisko siebie. Oj to bedzie maj niezapomniany. Ja też jeszcze ciąży nie potwierdziłam u lakarza bo wizyte mam na październik dopiero ale stwierdziłam że w przyszłym tygodniu pójde do innego gin tak tylko żeby poczuć że to naprawde bo ciągle nie wierze tym bardziej że zaszłam w ciąże w pierwszym miesiącu staran. Mąż stwierdził że nie wiele napracowaliśmy się. Nie chciał wierzyć ale moje skrupulatne zapiski wylazały że nie moje jajeczko nie miało szans ucieck przed plemnikami. ;D ;D :laugh:
reklama
G
Gosiex
Gość
Nadiaw myśmy mieli dokładnie tak samo ;D, to był pierwszy miesiąc naszych starań i bam jest maleńka fasolka. 2 lata marzyłam o dziecku za nim mój mąż stwierdził, że już jesteśmy wystarczająco materialnie przygotowani na to. Jeszcze mu mówiłam,ż e będziemy na pewno mieli problemy bo mam zespół policystyczny jajników, a tu niespodzianka ;D