reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
gosiek >>> a może spróbuj pogadać z księdzem, bo chyba chrzestnemu nie będzie brakowala dużu do ukończenia 16 lat? poza tym pamiętam jak koleżanka w liceum mówiła, że została chrzestną w wieku bodajże 10 czy 11 lat !! po prostu rodzice poszli do księdza i załatwili, ona nie wie jak ale przypuszcza że pewnie mu coś zapłacili.... Ale wiesz, ten twój bratanek będzie miał prawie 16lat a nie 10 więc nie powinno być tak źle... trzeba się po prostu wybrać do księdza i pogadać.
Pozdrawiam!

No i jestem...padnieta i niewyspana...mezus tak samo...maluchy juz swiruja!wstajemy co 2 godziny jednak i bierzemy nasza krolice i do cyca!samo karmienie trwa prawie 30 minut!sa strasznie zachlane i wygladaja jakby mialy peknac a dalej pija:)narazie zdjec nie robilismy bo Lilka jest bardzo zmeczona...
Gosiex ciesze sie bardzo ze juz jestem jest lepiej!no i taki wyjazd napewno pomoze!:)
A ja strasznie spuchlam...hihi no i nadal zdaza sie wymiotowac...ale co chwilke jestem glodna..tzn ssie w zoladku bardzo i burczy itd slabo sie robi a ja wcale nie czuje sie glodna...no i wystarczy ociupinka i juz jestem najedzona!
gosiek ja niestety niemoge ci pomoc...:(

Lilith to masz ciekawi z tymi zwierzatkami,na pewno duzo radosci sprawiaja ;D
Co do produ slyszalam,ze dbra sprawa jest porod z muzyczka w uszach,bo to w sumie ejst mala imprezka,hi,hi,hi

idzia - w życiu bym nie zrobiła takiego porodu - ludzie z pracy - blee
Uff. Minął pierwszy dzień w pracy. Było całkiem fajnie.
Szef i ludzie z mojego dziłu zrobili mi niespodziankę - dali mi prezent i kwiatki za zaległe imieniny ( miałam 17.10) - ja oczywiście na jutro zaprosiłam ich na ciacho. Nakupowałam tego sporo - ciekawa jestem czy to zjedzą. :laugh:
A tak ogólnie - roboty sporo - bo sporo zaległości - ale fajnie.
Mam nadzieję, że nie będę musiała iśc na zwolnienie.
Teraz jeszcze muszę iść do gina i dostać zaświadczenie, że mogę pracować i podbić to u lekarza zakładowego. Chodzi o to, ze miałam zwolnienie dłuższe niż 31 dni - a więc was to też czeka. Szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej to bym w poniedziałek wzięła - a tak to musze jutro iść.

reklama
Witajcie, chciałabym jeszcze dopisać sie do Majówek. Mam termin na 17 maja  :D- mój pierwszy bobasek i jestem straszliwie podekscytowana - jest to dla mnie zupełnie cos nowego. Byłam juz na USG i serduszko biło jak oszalałe!
Czy moze któras z przyszłych Mam jest z Trójmiasta?
Pozdrowionka,

Do góry