reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Lilith czy tobie ta strona na gazeta.pl tez nie chce sie otworzyc?Bo ja tez nic nie widze:(
Kurczak z warzywami-mnia mniam!!!Ja dzis znalazlam czekolade z nadzieniem rozanym, takim jak czasami w paczkach, pycha :)

Tak ryz z warzywami:):) mniam mniam!!!:) i kurczak oczywiscie do tego i surowka:):)
A ja dzis musilalam wstac wczewsniej buuu na badania :(

Ja nadal nie moge jesc, nie mam apetytu, wszystko na sile , a jeszcze te mdlosci!Czasem sie na cos pokusze ale to zadko, najchetniej nic bym nie jadla, okropne cio?Ale wiem ze musze wiec sie zmuszam:(

Ja ostatnio - od tygodnia - codziennie na śniadanie zjadam chlebek z serkiem białym i pomidorkiem - do tego troche soli i pieprzu ( wcześniej jeszcze dodawałam trochę cebulki - ale mam "bębnicę brzuszną" hi hi hi - więc zrezygnowałam) - pycha :p :p :p :p

reklama
Do góry